LifeStyle

5 idei de cadouri unicat, made in Romania

Anul acesta ne-am gandit sa renuntam la cadourile cumparate din mall si sa incercam ceva deosebit: obiecte unicat, create in Romania. Alegerea noastra este designerul Irina Neacsu, in showroom-ul careia am gasit cele mai frumoase cadouri de Craciun.

Iata preferatele noastre:

1. Geanta nor – un plic cu design textil unicat, din piele naturala, lana naturala si catifea, cu buzunar interior si pareta din piele, lunga de 20 cm. Dimenisunile plicului sunt 25×28 cm.

2. Lampa Cityscape – cu design textil unicat, abajur din bumbac, catifea, lana si fetru. Dimensiuni abajur: Ø 25cm. Dimensiuni bază lampă: 45 cm.

3. Perna Dwell – cu design textil unicat, perna este realizata din bumbac, in, catifea, lana si fetru. Dimensiuni: 40x20cm sau 40×28 cm.

4. Perna Fantastic Rabbit – cu design textil unicat, realizata din iuta si canvas imprimat. Dimensiuni: 50x50cm.

5. Scaun Mr. Him & Ms. Her Thonet – un proiect de restaurare a scaunelor Thonet, cu rama din lemn de fag. Tapiteria este realizata din bumbac, in, catidea si fetru. Dimensiuni: 42x47x90 cm.

Toate acestea sunt disponibile in showroom-ul thecraftlab by Irina Neacsu [Str. Popa Tatu, nr. 46, București].

 

 

 

 

Related posts

Prețurile pentru fiecare stațiune de pe litoral: sejur la 2 stele în Jupiter, la același preț ca în Mamaia, la 3 stele – FOTO

Adina Meyers

Vernisajul expozitiei de pictura „Intre vis si realitate”, artist Elena Calapereanu

Adina Meyers

Cum influenteaza estrogenul si progesteronul cancerul de san?

Adina Meyers