Calatorii Home LifeStyle

5 moduri in care poti imbunatati interiorul masinii

Oricât de bine ar fi îngrijit, în timp, interiorul mașinilor se degradează. Soarele, uzura și diferențele de temperatură dintre iarnă și vară fac ca numeroase piese să capete un aspect neplăcut. Din aceste cauze mașina va părea mai veche decât este de fapt.

Din fericire, în prezent poți aduce numeroase îmbunătățiri aspectului mașinii, apelând la doar câteva trucuri simple și ușor de pus în practică chiar și de necunoscători.

 

1. Husele pentru scaune

 

În timp, tapițeria originală a scaunelor se uzează și capătă un aspect neplăcut. Oricât ai curăța-o nu va mai arată niciodată că nouă. De aceea este important ca în momentul în care tapițeria nu mai are un aspect plăcut să alegi niște huse noi pentru scaune.

Aspectul mașinii se va schimba radical făcând-o să pară mai nouă, dar asta nu este tot. Noile huse pot face scaunele mai confortabile. În prezent husele pentru scaunele auto sunt dotate cu sistem de masaj, dar și cu sistem de încălzire. Benefic în timpul iernii, când temperaturile scad sub 0 grade Celsius. În acest fel, orice drum făcut cu mașina, oricât de lung ar fi, devine mai plăcut.

 

2. Covorasele auto

 

Mașina este ca o a doua locuință pentru multe persoane. Iar modul în care este întreținută spune multe despre persoană care o deține. Dacă în casă schimbi covoarele în momentul în care sunt uzate și au un aspect neplăcut. De ce nu ai face același lucru și cu cele din mașină?

Schimbă covorașele de cauciuc uzate, cu unele noi. Acestea nu doar că vor îmbunătăți considerabil estetica mașinii, dar vor reține mai bine murdăria. Nelăsând-o să se împrăștie. În special în zilele ploioase sau de iarnă, când este inevitabil să nu se prelingă apa de pe încălțăminte.

În acest caz, ar trebui să abordați mai atent selecția interiorului pentru „a doua casă” în holo. Pentru a menține interiorul mașinii curate, puteți acorda atenție diferitelor acc. Exemple tipice de magazine online sunt euautopiese.ro sau autoatu.ro. În prima, o selecție largă de accesorii și alte piese auto. În plus, magazinul online funcționează în toată Europa. Dacă doriți să profitați la maximum de el, trebuie să faceți din asta o mare problemă.

 

3. Husa de protectie pentru schimbatorul de viteze

 

În timp, din cauza uzurii, dar și a soarelui, husa de protecție pentru interiorul mașinii poate căpăta un aspect neplăcut și va face ca întreaga mașină să pară mai veche decât este de fapt. Schimbă husă când nu mai are un aspect plăcut și aspectul mașinii se va îmbunătăți considerabil. În plus, poți alege o culoare care să se potrivească cu noile huse sau care să fie contrastantă, astfel încât să iasă mai ușor în evidență. Alegerea îți aparține!

 

4. Parasolarul masinii

 

Parasolarul mașinii este o altă piesă care, în timp, din cauza soarelui și a diferențelor de temperatură se degradează, se decolorează și se pătează. În plus, deoarece este folosit frecvent, în special cel din dreptul șoferului, se poate uza ușor. Acestea trebuie schimbate periodic pentru a menține atât funcționalitatea acestora cât și estetică mașinii.

 

5. Sistemul audio

 

Sistemul audio al mașinii se uzează moral de la an la an. Apar noi sisteme mult mai performante, care redau sunetul mai clar și fac experiența condusului mai plăcută. De aceea este important ca o dată la câțiva ani să schimbi sistemul audio al mașinii.

 

Related posts

Casa inteligenta: confort, control si securitate

Adina Meyers

A fost finalizat proiectul Axa Culturala a municipiului Iasi

Adina Meyers

Noaptea Alba a Masinilor de Colectie

Adina Meyers