Practic

Decorațiuni colorate în 60 mp

Iată un apartament din Madrid de 60 mp (deci poate fi ușor comparabil cu apartamentele de la noi) unde decorațiunile colorate joacă un rol important. Mai jos îți explic pas cu pas cum a fost decorat acest apartament astfel încât să ai și tu acasă parte de atmosfera din imagini.

Despre living

Voi începe cu livingul, locul unde proprietarii își petrec cel mai mult timp atunci când sunt acasă. Pentru acest decor au apelat la o gamă simplă de culori și mobilier în linii drepte. În ce privește culorile, pereții albi ocupă cea mai mare parte a acestui spațiu, urmați imediat de canapeaua maro. Pe acest fundal, s-a intervenit cu decorațiunile potrivite constânt într-o serie de tablouri roșii care dau dinamism acestei amenajări.

Locul pentru luat masa

Locul pentru luat masa comunică cu livingul, atât la nivel de mobilier cât și la nivel cromatic. Masa și scaunele albe, alături de câteva decorațiuni potrivite sunt fundalul perfect pentru o cină târzie sau un mic dejun consistent.

Este un apartament unde spațiile comunica între ele, lucru valabil și pentru baie și dormitor. Dormitorul este dominat de același alb pe care l-am regăsit în restul casei, completat de o serie de decorațiuni roșii sau cu accente roșii. 

Baia și dormitorul

Baia comunică cu dormitorul și are o atmosferă plăcută datorată luminii care intră aici din abundență. Lavoarul este destul de mic, dar practic în aceste condiții. O idee de decorațiune pentru baie o reprezintă un ghiveci cu flori – aici existânt într-adevăr avantajul luminii. Dacă nu ai lumină, alege o plantă care nu are nevoie de multă lumină.

Foto: Pinterest

Related posts

Fă turul bucătăriei unde tapetul este vedeta

Adina Meyers

Decorarea pereților cu oglinzi. Ce trebuie să ai în vedere

Adina Meyers

Luxul aramiu, asezat la masa

Adina Meyers