Amenajare baie Practic

Cada sau cabina de dus? Doua solutii complementare pentru baie

O cada ofera relaxare si confort, in timp ce o cabina de dus asigura spatiu si tehnologie moderna.

O cabina de dus reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele moderne, mereu in miscare, preocupate de protectia mediului, in timp ce o cada este perfecta pentru cei mai traditionalisti, care isi doresc relaxare.

Punctele forte ale cazii de baie sunt legate de confortul si relaxarea pe care le ofera corpului in timpul baii, dar si de traditie, care reprezinta un atu in favoarea alegerii acestei solutii.

La ora actuala, baia este privita si ca un sanctuar, ca un loc destinat relaxarii. De aceea, baile din casele mai pretentioase nu se pot concepe fara cada. De asemenea, trebuie avuta in vedere si revenirea la moda a stilului retro, care „solicita” modele de cazi cu forme mai vechi.

Cabina de dus ocupa o suprafata mai mica decat cada, se instaleaza si se intretine mai usor, consuma mai putina apa, fiind deci mai ecologica.

Cu siguranta, persoanele in varsta sau cele cu deficiente locomotorii se descurca mai usor cu o cabina de dus.

Modelele de cabine de dus moderne sunt adevarate capsule de spa, oferind hidromasaj (si chiar sauna) si asigurand astfel un nivel ridicat de relaxare. In plus, pot fi proiectate si construite personalizat, in functie de fiecare interior.

 

Related posts

Masa intr-un cadru intim propus de Mobexpert

Adina Meyers

Cele mai comune mituri despre supravieţuire care te pot răni

Adina Meyers

Idei simpatice pentru decoraţiuni de Crăciun haioase

Adina Meyers