Home

Advertorial: Instal Montaj Fire Solutions – servicii de stingere incendiu

Despre Instal Montaj Fire Solutions se poate spune ca este una dintre companiile de top din Romania ce actioneaza intr-un domeniu sensibil, precum este acela de creare a unor sisteme de stingere incendiu.

Experienta companiei este fundamentata de numeroase proiecte pe plan intern cat si international – Austria, Germania, Ungaria, Grecia si Rusia. Atu-ul colaborarii cu aceasta companie consta in faptul ca poate sa preia toate responsabilitatile in dezvoltarea unui proiect. Facem referire aici la faptul ca proiecteaza sisteme antiincendiu in conformitate cu normele romanesti si cele internationale in vigoare (FM, NFPA, CEA, VdS, NP086-05); asigura consultanta si procura materiale pentru instalatii antiincendiu; executa si supervizeaza sisteme si instalatii de stingere a incendiilor in conformitate cu normativele: FM, NFPA, CEA, VdS; si, potrivit acelorasi normative, asigura servicii de revizie si intretinere sisteme. De asemenea, compania ofera solutii complete de protectie impotriva incendiilor, folosind: apa, spuma, gaz, depistare rapida si alarme de incendiu, controlul accesului si inregistrare a timpului de lucru.

Instal Montaj Fire Solutions detine diviziile urmatoare: sisteme fixe de stingere cu apa si spuma; sisteme fixe de stingere cu inundare cu agenti gazosi ecologici; securitate; pompieri civili; service si mentenanta.

Serviciile pe care compania le ofera includ:

1. Sisteme fixe de stingere a incendiilor cu apa

-Sisteme de sprinklere: Pentru Sprinkler pret solicitati o oferta, intrand pe site-ul InstalMontaj.eu;

-Instalatii de hidranti interiori – robinete de colt, cu ventil. Acestea sunt prevazute atat la intrare cat si la iesire cu filete exterioare, respectiv, la intrare pentru racordarea cu o teava din otel de 2”, iar la iesire pentru insurubarea unui record fix, la care va fi racordat furtunul cu teava de refulare;

-Instalatii de hidranti exteriori: in functie de proiect se deosebesc: hidranti de suprafata care se monteaza pe retele de distributie a apei cu presiunea nominala de pana la Pn 10, hidranti de suprafata cu DN 150 si Pn 16 si hidranti subterani;

-Statii pompare: pot fi proiectate in conformitate cu normele romanesti sau cu normele FM, VdS, NFPA;

-ofera o gama completa de solutii pentru statiile de pompare, pornind de la proiectarea acestora;

-Rezervoare de apa: oferta porneste de la dimensionarea rezervei de apa necesara si pana la punerea in functiune a rezervorului.

2. Sisteme de stingere prin inundare cu gaze ecologice si respirabile:

Sisteme complete de stingere cu gaz INERGEN;
Sisteme ecologice complete de stingere pe baza de azot, argon, Novec 1230,  FM 200;

-Sisteme complete de stingere pe baza de CO2.

3. Securitate:

-Detectia si alarmarea la incendiu;

-Monitorizare video;

-Sisteme de control acces.

4. Service si mentenanta: intretinerea si testarea sistemelor de detectie si semnalizare la incendiu la anumite intervale de timp; verificarea hidrantilor de interior si exterior la anumite intervale de timp; verificarea prizelor de pamant la anumite intervale de timp; service stingatoare.

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile pe care Instal Montaj Fire Solutions le ofera, consultati site-ul http://instalmontaj.eu/ .

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Daniel Catalin Ionita – Consultant Sisteme Antiincendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

Related posts

African Influences For Your Home

Adina Meyers

How to make a fairytale setting for your child

Adina Meyers

Sfaturi Pentru Folosirea Fierastraului Circular

Adina Meyers