Localizata intr-o zona rezidentiala din Bucuresti, vila acopera o suprafata de 90 de metri patrati, impartiti pe doua niveluri.

Parterul cuprinde zona de living si bucataria cu un concept open-space, iar etajul este rezervat zonei de noapte cu dormitoare.

Clientii, un cuplu tanar din Bucuresti, si-au dorit sa scape de agitatia orasului, si astfel au decis sa isi achizitioneze o locuinta intr-o zona linistita langa oras. Pentru ca ambii indragesc vacantele, in special cele la mare, am optat pentru un stil de amenajare inspirat din elemente maritime, unul care i-ar putea face sa se simta mereu in vacanta.

Prin imbinarea culorilor pastel, in special nuante de crem si albastru, si a diferitelor elemente de accent care duc cu gandul la o vacanta la mare am creat un spatiu comfortabil si relaxant. Majoritatea pieselor de mobilier sunt facute la comanda pentru a “imbraca” perfect spatiul. Albul predomina la nivelul mobilierului, pentru a complementa culorile folosite in rest, si astfel se creaza un echilibru perfect si armonios. De asemenea, culorile pastel sunt un fundal perfect pentru ca accesoriile decorative sa iasa in evidenta.

Zona deschisa de la parter este spatiul perfect pentru a primi vizite din partea prietenilor sau familiei. Astfel, am creat diferite zone de asezare care servesc oricarei situatii.

Tema maritima este folosita si la etaj. Dormitorul, in care am folosit predominant nuante de crem, este un spatiu foarte comfortabil si calm.

Intreaga locuinta inspira sentimentul de vacanta la mare, chiar daca aceasta nu este pe malul marii, ci intr-o capitala aglomerata.

Pentru mai multe imagini acceseaza galeria foto.

Proiect oferit de designerul Monica Corduneanu.

Telefon: +4 0744 676 423

Email: contact@monicacorduneanu.ro
 

Related posts

Echilibrul perfect intre prea cald si prea rece

Adina Meyers

Sfaturi practice pentru efectuarea lucrarilor de zugravit – Vopsea lavabila pentru exterior distribuita de ColorMagic.ro

Adina Meyers

5 sfaturi despre lemnul folosit la construirea casei

Adina Meyers