Cu o suprafata totala de aproximativ 35 metri patrati, studioul este situat intr-un imobil nou din centrul Capitalei.

Provocarea a fost sa folosesc spatiul la o capacitate maxima, oferind clientilor toate functiunile necesare, dar in acelasi timp sa pastrez o atmosfera aerisita.

Spatiul este foarte practic, cu un concept open space. Prin asezarea pieselor de mobilier am separat vizual zona de bucatarie de cea de living. Cea din urma devine zona de dormit datorita canapelei extensibile. Piesele de mobilier, facute la comanda sunt gandinte cu atentie asa incat sa serveasca mai multor functiuni. Un exemplu este mobilierul din zona de living, care pe langa spatiu de depozitare si suport pentru televizor, cuprinde si o mica zona de birou.

Pentru a oferi sentimentul de spatiu aerisit si luminos, toate culorile folosite sunt in tonuri deschise. Albul, care este dominant, nu este folosit doar pentru pentru pereti, ci si pentru mobila. Accentele de culoare sunt tonuri deschise de albastru si gri care pe langa a da viata si personalitate spatiului, ajuta si la pastrarea spatiului cat mai luminos.

Rezultatul este un spatiu armonios si foarte practic, care arata ca nu trebuie facute sacrificii mari pentru a transforma un spatiu micut intr-o locuinta comfortabila.

Pentru o vizualizare completa a interiorului acceseaza galeria foto.

Proiect realizat de designerul Monica Corduneanu.

Telefon: +4 0744 676 423
Email: [email protected]
 

Related posts

Genoveva Hossu, primul ambasador JAB Anstoetz

Adina Meyers

Designul de interior, o necesitate sau un moft?

Adina Meyers

Top 3 motive pentru care este mai avantajos sa-ti amenajezi casa cu mobila pe comanda

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe