Fie ca este vorba despre o constructie noua sau renovarea unei locuinte mai vechi, alegerea cosului de fum este o responsabilitate ce revine intotdeauna unui specialist in domeniu. Astfel de componente trebuie instalate si intretinute de catre persoane calificate pentru a elimina riscul de izbucnire a unui incendiu sau de poluare a mediului inconjurator.

Seminee Expert importa si comercializeaza pe piata din Romania o gama variata de cosuri de fum fabricate de producatori cu experienta de peste 100 de ani in domeniul de productiei de seminee. Componentele provin de la producatori de renume din Europa si sunt fabricate conform normelor de siguranta si calitate actuale.

Solutii profesionale pentru orice sursa de caldura

Produsele moderne imbina designul personalizat cu tehnica profesionala de evacuare a gazelor arse pentru a obtine un randament optim pe termen lung. Diametrul cosurilor de fum se stabileste in functie de inaltimea acestora, strategie ce asigura un tiraj optim.

Diametrul influenteaza tirajul in mod direct si asigura buna functionare a instalatiei de incalzire. Atunci cand tirajul este prea mic, pot sa apara depuneri de funingine si obstructionari ale fumului. In timp, acestea pot cauza defectiuni ale sistemului de incalzire. In cazul in care tirajul este prea mare, consumul de combustibil creste, iar sistemul de incalzire genereaza costuri mai mari.

Toate aceste detalii de natura tehnica revin expertilor in seminee si instalatii de evacuare a fumului, astfel ca solutiile implementate vor genera caldura, nu probleme.

Sisteme din ceramica si inox – Care e cea mai buna alegere pentru tine?

Seminee Expert este unic importator pentru cosurile de fum ceramice Tona (Germania) si sistemele de evacuare fum din inox Metaloterm Ontop (Olanda). Acestea pot fi personalizate cu usurinta, astfel ca se pot conecta la seminee, centrale termice pe ulei, carbune sau peleti, centrale termice pe gaz, gratare de gradina, centrale termice atmosferice, bucatarii de vara etc.

Personalul acestei firme cu peste 15 ani experienta este autorizat si pentru montajul sistemelor comercializate. Astfel, calitatea se imbina cu grja si priceperea dobandita in timp de catre specialistii Seminee Expert, ceea ce asigura solutii implementate corect, fara riscuri de accidente sau poluare.

Produsele sunt testate si verificate de catre producatori in centre speciale din Europa, astfel ca acestea fac fata si la temperaturi ce depasesc 1000 °C. Prin urmare, indiferent de cosul de fum ales, clientul are garantia unui sistem durabil, rezistent si eficient. Conform producatorilor, sistemele de cosuri de fum sunt concepute pentru o durata de functionare cuprinsa intre 10 si 30 de ani, in functie de conditiile de exploatare.

Greutate redusa, flexibilitate extinsa si rezistenta sporita

O solutie profesionala consta intr-un cos de fum sigur si eficient, care sa functioneze in parametri optimi indiferent de instalatia de incalzire pe care o completeaza. Sistemele Tona si Metaloterm Ontop asigura un tiraj optim, un randament energetic superior si o durata de viata lunga.

Specialistii cu experienta dimensioneaza corect tubul interior al acestor cosuri de fum, stabilesc inaltimea corespunzatoare si monteaza sistemul in conformitate cu recomandarile producatorului.

Asadar, pentru mai multe informatii despre sistemele de evacuare fum si alte sisteme certificate de incalzire, acceseaza www.seminee-expert.ro. Specialistii iti stau la dispozitie cu detalii suplimentare si la numarul de telefon +4 0721 280 587 sau prin e-mail, la adresa office@seminee-expert.ro.

Related posts

5 idei de renovare ca să-ți faci casa mai sigură

Adina Meyers

5 sfaturi pentru încălzirea garajelor, subsolurilor, mansardelor și alte spații utilitare

Adina Meyers

Ferestre de mansarda cu cea mai buna eficienta energetica

Adina Meyers