LifeStyle

Seriile Sanitec Kolo, la Romstal

Sanitec Kolo este lider in domeniul obiectelor sanitare si echipamentelor pentru baie pe piata poloneza – detine peste 40% din piata articolelor de ceramica si una dintre pozitiile fruntase in alte segmente ale acestei piete.

Foarte accesibile din punct de vedere al pretului si ideale pentru mobilarea si accesorizarea oricarui tip de baie, produsele Sanitec Kolo prezentate in showroomurile Romstal fac parte din serii diferite, cum sunt: seria Rekord – practica si moderna, seria Flow – conceputa de designerul si arhitectul Hadi Teherani, recunoscut international pentru talentul si lucrarile sale sau seria 4U – creata pentru a da o noua dimensiune confortului individual in baie.

Pe piata romaneasca au devenit accesibile in urma cu doi ani produse ceramice si echipamente de baie Kolo (Polonia), Keramag si Koralle (Germania), marci ale Grupului Sanitec.

Sub marca Kolo sunt comercializate urmatoarele produse: obiecte sanitare, cazi de baie si cadite de dus acrilice, cabine de dus, cazi cu hidromasaj si mobilier de baie.
Seria REKORD este practica si moderna, se potriveste pentru amenajarea eleganta a oricarei incaperi de baie, seria FLOW este conceputa de designerul si arhitectul Hadi Teherani iar seria 4U a fost creata pentru a da o noua dimensiune confortului individual in baie.

Seriile SOLO, PRIMO, CLARISSA, NEOPLUS, NOVA si RENOVA sunt foarte accesibile din punctul de vedere al pretului si se potrivesc pentru mobilarea si accesorizarea oricarui tip de baie.

Related posts

Cele mai populare culori pentru lentilele de contact. Iată ce este în trend!

Adina Meyers

My House lanseaza La Table Hermès in Romania

Adina Meyers

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe