Amenajari Interioare

Decor marin in locuinta ta

Ne gandim deja la concediu, la mare, la soare, la nisip si mai ales la valuri, la sunetul pescarusilor. kika aduce un nou portofoliu de produse fresh, una dintre noile game fiind inspirata din trendul marin.

Putem aduce in locuinta noastra farmecul unui decor maritim, trebuie doar sa ne lasam imaginatia sa zboare, sa avem curajul sa imbinam accesorii, de la ancore, scoici si pana la felinare ori sticlute cu nisip.

Stilul marin se potriveste perfect persoanelor care iubesc marea, tot ceea ce aminteste de vara. De aceea, un living in care predomina mobilierul alb si cel in tonuri nisipii sunt alegerea perfecta. Nuantele de albastru, de bleu ale diverselor obiecte de mobilier, vor intregi atmosfera de vacanta si relaxare.

Alegeti o masa de cafea alba, din lemn, cu insemne marinaresti si manere sub forma de funie, veioze si lustre supradimensionate.

Decorati peretii cu tablouri care duc cu gandul la vacanta: fotografii de la mare, scoici lipite.

Simplitatea este cea care caracterizeaza stilul marinaresc, astfel incat interiorul nu trebuie incarcat cu prea mult mobilier.

Folositi pentru ferestre perdele vaporoase, albe, lumina care va intra in living va fi deosebit de reconfortanta. Relaxati-va seara, in weekend, in fotoliul moale si visati la vacanta binemeritata.

Optati pentru texturi fluide, care amintesc de briza marii, pentru interioare luminoase. Vor sugera ideea de mare, de spaţiu vast. 

Nodurile marinareşti, plasele stilizate care le imita pe cele originale, corpurile de iluminat asemenea felinarelor de la bordurile navelor sunt un must have al acestui decor.

De aceea, orientati-va pentru hol, catre obiecte de depozitare sub forma unor cosuri impletite, pentru cufere in loc de noptiere.

Vara se poarta stilul navy, asadar, cum ar fi sa ne trezim in fiecare dimineata cu marea aproape? 

Te invitam in magazinul kika, Militari – intrare A1 km 13, sa descoperi piese de mobilier exact pe gustul tau, dar si pe pagina de Facebook kika-RO sa fii mereu la curent cu noutatile kika, Pinterest sau Youtube.

 

Related posts

Aparate electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie

Adina Meyers

Workspace Studio lansează Cosm, cel mai nou scaun ergonomic de la Herman Miller

Adina Meyers

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Adina Meyers