LifeStyle

Curatenie, sanatate si estetica în locuinta dvs.

În aceste vremuri din ce în ce mai haotice, locuinta noastra este singura oaza unde ne putem relaxa dupa situatii stresante si unde putem scapa de grijile cotidiene.

Regasim linistea si sursa energiei vitale necesare în locuintele noastre si în sânul familiei noastre. Astfel, investim foarte mult efort si timp pentru a ne pastra locuintele curate si placute pentru a fi locuite.

A face curat si ordine în locuinta ocupa mai mult timp decât se presupune. Conform unei campanii de cercetare, ale carei rezultate au fost publicate pe web site-urile Discovery Home si Health TV, o femeie obisnuita petrece nu mai putin de 9 ani, 2 luni si 25 de zile facând curat si ordine în locuinta sa. Când ne referim la curatenia locuintei, toate eforturile au acelasi scop: consumul de cât mai putin efort si cât mai putini bani pentru a curata cât mai mult posibil în cel mai scurt timp. În acelasi timp, încercam sa ne protejam sanatatea cât mai bine cu putinta.

Pentru a ne mentine sanatosi, trebuie sa asiguram, în primul rând, sanatatea spatiilor noastre de locuit. Inamicii periculosi îi reprezinta praful din locuinta – nu numai o problema de estetica, dar si cauza a multiplelor probleme de sanatate, alergenii – acarieni, mucegai, polen, insecte, secretii ale animalelor de companie (ce determina alergii, afectiuni respiratorii, astm), detergentii si dezinfectantii casnici – ce contin substante chimice poluante, care ne pot prejudicia grav sanatatea.

Majoritatea aspiratoarelor standard au saci porosi si nicio bariera mecanica pentru a retine în mod sigur praful. Mopurile, lavetele, buretii si alte instrumente pe care le utilizam cu apa, nu reprezinta decât imperii ale bacteriilor, recomandabil a fi schimbate dupa fiecare curatenie. Însa le aruncam? Sau economisim bani, riscându-ne sanatatea?

Rezultatele cercetarilor medicale ridica anumite probleme. Cum ne putem proteja de pericolul prafului, al acarienilor, bacteriilor, virusurilor, vaporilor chimici si al altor alergeni care ne ataca sanatatea? Cum putem elimina praful si celelalte cauze ale bolilor fara a apela la substante chimice? Cum ne putem transforma locuintele în oaze de liniste si siguranta?

La toate aceste întrebari, compania Zepter ofera o solutie originala – TuttoLuxo 6S, un aparat electrocasnic modern a carui utilitate este apreciata de catre toti cei pentru care îngrijirea propriei sanatati si a aceleia a familiei este întotdeauna pe primul loc, luptatori fara compromisuri pentru un mediu sanatos, de catre cei care stiu ca aspectul estetic al locuintei si calitatea vietii sunt categorii de neseparat, de catre cei care vor sa economiseasca energie, timp si bani.

Acest sistem complet de curatare dezinfecteaza, împrospateaza si dezodorizeaza orice suprafata din locuinta dvs.! TuttoLuxo 6S înlocuieste 6 aparate electrocasnice obisnuite, înglobând 6 functii într-un singur dispozitiv compact:

1  – Aspirare umeda si uscata (lichide & solide) cu filtru de apa

2  – Curatare cu abur si dezinfectare

3  – Curatare cu abur si aspirare simultan

4  – Calcare profesionala cu abur, pe orizontala si verticala

5  – Curatarea aerului si aromaterapie

6  – Umidificarea aerului.

TuttoLuxo 6S este un aparat electrocasnic ecologic, care functioneaza fara nicio substanta chimica! Utilizeaza numai apa de la robinet si abur, cei mai puternici aliati ai naturii în lupta împotriva murdariei, ce confera eficienta maxima de distrugere a acarienilor, bacteriilor, virusurilor, particulelor microscopice de praf.

Cele 3 sisteme patentate unice inteligente ale TuttoLuxo 6S ofera un sistem de filtrare pe 4 niveluri, inclusiv filtrul de apa, ce retine 100% particulele de praf si murdarie, o curatare si întretinere extrem de facile ale produsului, precum si libertate maxima de miscare în zonele cele mai greu accesibile si grad redus de uzura al tubului flexibil.

Sistemul este dotat cu 4 filtre lavabile, ce determina costuri foarte scazute de întretinere, precum si un filtru HEPA optional, destinat persoanelor ce sufera de alergii sau astm.

TuttoLuxo 6S este prevazut si cu un senzor anticalcar pentru eliminarea depunerilor de calcar, prelungind astfel durata de viata a aparatului.

Sistemul complet de 20 de accesorii incluse asigura curatarea, dezinfectarea si împrospatarea  oricarei suprafete din locuinta – pardoseli de diverse tipuri, mobilier, tapiterii, covoare, draperii si perdele de orice tip, saltele, pilote, paturi, obiecte electrocasnice, instalatii sanitare, suprafete de faianta, gresie, sticla, calorifere, blaturi de lucru în bucatarie, plite si cuptoare de aragaz, ferestre, oglinzi, toate tipurile de obiecte decorative si pretioase, rame foto si de tablouri, rafturi, carti, reviste, chiar si interiorul masinii dvs.

TuttoLuxo 6S beneficiaza de o inteligenta carismatica ce îl face mai puternic, mai eficient, mai rentabil, mai ecologic… mai inteligent.

TuttoLuxo 6S va ofera sanatate, va ofera o calitate mai buna a vietii!

Related posts

Cum alegi un sistem de tip videointerfon pentru locuinta ta

Adina Meyers

Proiectul legii vaccinarii genereaza abuzuri si creeaza discriminari

Adina Meyers

Horia Varlan recomanda o reteta sofisticata, dar usor de realizat: Balotina de Pui cu Fistic, Rosii confiate si Masline Verzi

Adina Meyers