LifeStyle

Cea de-a 4 editie a festivalului Film 4 Fun va avea loc la Sinaia

Intr-o lume plina de conflicte, noi am ales sa ne amuzam! Acesta este sloganul cu care speram sa va captam atentia si sa ne insotiti timp de 3 zile, la cea de-a patra editie a festivalului.

Fundatia Cinerememeber in colaborare cu Primaria Sinaia si Hifi Production va asteapta sa va alaturati celor 3 zile de festival din Sinaia, si anume Zilele Orasului Sinaia.

Asa cum ne-am obisnuit spectatorii de pana acum, in cadrul Festivalului Film 4 Fun si in aceasta editie vom aduce publicului filme de scurt si lung metraj de comedie si parodie, workshopuri si multa voie buna.

Am ales pentru acest an Sinaia ca locatie deoarece ne dorim sa crestem de la an la an, iar dupa parerea noastra Zilele Orasului Sinaia ofera un spatiu in care voia buna si atmosfera placuta se va comasa cu tema festivalului nostru.

Scopul acestui eveniment este acela de a oferi timp de 3 zile o alternativa la viata aglomerata, incarcata si stresata, specatorilor de toate varstele.

Vom anima atmosfera impreuna cu invitatii nostrii speciali: Daniela Nane, Magda Catone, Silviu Biris, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Bogdan Naumovici si multi altii, si cu work-shopurile prin care speram ca fiecare dintre dumneavoastra sa fie mai aproape de lumea fascinanta a filmului.

Related posts

Final Distribution: 1 milion mp de tigla GERARD vanduti in Romania de la intrarea pe piata

Adina Meyers

Policolor lanseaza vopseaua lavabila cu miros de caramel

Adina Meyers

CasaBella –doua noi categorii de produse in marile retele de bricolage

Adina Meyers