LifeStyle

Spalati utilizand cel de al 6-lea simt dezvoltat de Whirlpool!

Insemna o tehnologie originala, revolutionara, cu efecte imediate si vizibile pentru orice utilizator in calitatea spalarii si in economisirea resurselor principale: energie, apa, timp.

Masina este echipata cu senzori inteligenti, programati sa recunoasca tipul si marimea incarcaturii introduse in cuva. Sunt analizate permanent gradul de murdarire a rufelor, cantitatea de apa absorbita si temperatura apei, programul adaptandu-se, din mers, necesitatilor reale pentru fiecare incarcatura. Intreg ciclul de spalare este monitorizat si optimizat, pas cu pas.

 

Fara niciun efort suplimentar si fara a fi necesara interventia utlizatorului, al 6-lea simt asigura un consum al resurselor redus cu pana la 30%, la care se adauga satisfactia unei spalari impecabile. O nota in plus pentru masinile inzestrate si cu optiunea utilizarii aburului, care penetreaza structura intima a tesaturilor, accelereaza reactia detergentului si igienizeaza. 

Recapitulati si tineti minte: Whirlpool, cu al 6-lea simt instalat pe masinile de spalat rufe te ajuta sa economisesti energie, apa&timp si te invita sa te alaturi unei familii fara granite: familia Generatiei Verzi. Cu Whirlpool simti diferenta! 

Related posts

Salata chinezeasca

Adina Meyers

Trofeul Someleriei “Cel mai bun somelier al romaniei 2012- John Halewood“

Adina Meyers

EUROSTAT: Vârsta la care părăsesc tinerii casa părinților

Adina Meyers