LifeStyle

Lansarea colectiei Reborn by Alexandra Calafeteanu – un eveniment ca o declaratie de putere a femeii la 30 de ani!

Pe 20 aprilie, la castelul din inima Bucurestiului, Le Chateau, 300 de  invitati au patruns in povestea monocroma, ”relatata” cu multa eleganta si rafinament de designerul Alexandra Calafeteanu prin colectia REBORN.

REBORN nu este doar o colectie de toamna-iarna ’16-’17 prin care se propun tinute de sezon, care sa te scoata din anonimat. Reborn este o colectie-concept, a carei muza a fost femeia de 30 de ani, vazuta ca o forta feminina, ce reuseste sa emane senzualitate si eleganta prin toti porii, iar acum si prin linia tinutei. 

Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitati de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr  si reprezentanti media au fost introdusi in universul alb, imaginat prin texturi si taieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu. 30 de modele in tinute all white au relatat jurnalul unei femei la varsta de 30 de ani. De ce albe? Pentru ca, in ciuda faptului ca este mai puternica si mai hotarata, nu si-a pierdut inocenta. Inca, i se lumineaza chipul ca unui copil atunci cand se bucura cu tot sufletul, inca se joaca, dar in felul ei si inca ar alerga cu picioarele goale cand ploua.  Diferenta e ca acum e impunatoare, stie ce vrea, e selectiva si stie sa obtina ce isi doreste. Outfitul este panza alba a tabloului, iar forta ei launtrica reprezinta toate culorile care se aseaza pe panza. Toate aceste valente, care ”danseaza” ca intr-un balet al simturilor, au fost interpretare prin texturi care imbina contrastele, observand cum neoprenul, lana, tulul si matasea sunt mixate intr-un mod spectaculos, ”desenate”, cusute si decupate perfect, cat sa creeze un element vestimentar elegant, dar atipic, asa cum va fi purtatoarea. 

REBORN – o interpretare stilistica a renasterii femeii de 30 de ani, unde eleganta este echilibrata de confort, unde senzualitatea este echilibrata de inocenta si unde forma si textura sunt echilibrate de culoare.

”Cred cu tarie faptul ca tinutele reprezinta modul vizual prin care vrem sa fim perceputi. Eu sunt un adept al elegantei confortabile! Vreau sa se inteleaga prin colectiile mele faptul ca trasez tinute care nu constrang femeia, ci o elibereaza de tipare si ii creeaza sprijinul vestimentar pentru a crea o declaratie a personalitatii sale.”Alexandra Calafeteanu

Prezentarea monocroma – REBORN – a fost completata de bijuteriile artistice si colorate, FREYWILLE, care au relatat la unison cu tinutele expresia prin design a acelui ”joie de vivre” mult cautat in moda. Pretioasele piese, unice datorita materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumita atitudine. Inspirandu-se din frumusetea naturii si a vietii sau din operele unor artisti celebri precum Gustav Klimt, Claude Monet, Alphonse Mucha sau Hundertwasser, FREYWILLE a creat o noua clasa de bijuterii ce imbina arta cu eleganta atemporala a unor piese care nu se demodeaza.

O alta premiera a serii le-a fost oferita invitatilor de catre Iceberg Vodka and Water, brandul care ofera cea mai pura apa din lume, din care este realizata apoi si vodka. Oaspetii au avut ocazia sa savureze pentru prima data in Romania experienta inedita a celor doua produse ce au la baza apa 100% pura, din ghetari formati in urma cu peste 12.000 ani. Iceberg Water a fost votata cea mai pura apa din lume in 2015, iar noul concept, Pure Distinctions, ce propune consumul de Iceberg Vodka doar alaturi de fructe inghetate si Iceberg Water, este un reper mondial de rafinament.

Si pentru ca a fost o seara dedicata elegantei, inovatiei si visarii cu ochii deschisi, Bonilash®  – noua revelatie a momentului pentru gene mai lungi – a adaugat un plus de seductie. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care ajuta la obtinerea unor gene naturale mai lungi cu 25%, mai dese si cu o nuanta mai intensa, dupa numai 12 saptamani de utilizare. Unicitatea acestui ser pentru gene consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Cu o aplicare usoara si confortabila, serul Bonilash®  este noul secret al genelor spectaculoase, naturale, care a devenit un must-have pentru femeia moderna.

Eleganta, putere, incredere si senzualitate – ingredientele unei seri magice, sub semnatura ”Reborn” by Alexandra Calafeteanu.

 

Related posts

Direcția 5 serbează ”Valentine’s Day” 4 zile și 4 nopți

Adina Meyers

Get Status, o noua aplicatie de socializare

Adina Meyers

BenQ lanseaza in Romania noi produse

Adina Meyers