Amenajari Interioare

Curatenie instant in casa si in masina cu un singur aspirator

Chiar si la cateva saptamani dupa incheierea sarbatorilor de iarna, se intampla sa gasim ace de brad pe covor sau in interiorul masinii. Mai mult decat atat, in bucatarie si in sufragerie inca se mai poate ghici meniul de la masa de Craciun, dupa firimiturile care au scapat eforturilor tale de curatenie. Pentru ca locuinta ta sa intampine anul intr-o curatenie desavarsita, poti incerca Rapido de la Elecrolux – primul aspirator de mana cu roti, creat special pentru a aspira si cele mai ascunse colturi din casa sau masina.

Rotile din partea din fata ofera un plus de confort, usurinta in utilizare si eficienta. In plus, aspiratorul dispune de o functie de curatare ciclonica, care optimizeaza performantele acestuia si previne obturarea filtrului in timpul aspirarii.

Rapido este ergonomic si extrem de mobil datorita faptului ca nu are fir, dar si rotilor sale unice. Astfel, poate fi utilizat pe orice tip de suprafata, fara riscul de a o zgaria. Aspiratorul este ideal pentru curatarea interiorului masinii, pentru indepartarea firimiturilor, a noroiului uscat sau a parului lasat de animale pe covor sau pe canapele.

In functie de suprafata pe care doriti sa o curatati, puteti alege dintre cele 4 accesorii cu care este dotat aspiratorul Rapido: cele doua perii de dimensiuni diferite sunt ideale pentru zonele delicate sau pentru suprafetele textile, iar capatul ingust este destinat spatiilor greu accesibile.

In plus, recipientul de praf se goleste usor, rapid si igienic, putand fi curatat manual, printr-o simpla stergere cu laveta. Iar ca sa nu fiti niciodata luat prin surprindere, indicatorul luminos de incarcare va anunta atunci cand bateria aspiratorului trebuie reincarcata.

Related posts

Iluminatul functional – o necesitate in bucatarie

Adina Meyers

Casă de vacanţă în apropiere de Bucureşti

Adina Meyers

Toamna ne intampina cu accesorii vintage pentru acasa

Adina Meyers