Dacă ești adeptul stilului minimalist, dar vrei totuși să ai niște elemente de efect în locuința ta poți utiliza tapetul din vinil. Chiar și în cazul în care ai foarte multe obiecte de decor poți folosi acest element pentru a le pune în evidență. Așadar, tapetul din vinil este un accesoriu decorativ potrivit în mai multe situații.

Unul dintre avantajele întrebuințării tapetului din vinil îl constituie partea financiară. Evident că este mai ieftin să alegem un astfel de element pentru designul unei camere în comparație cu achiziționarea de mobilă, de exemplu. Chiar dacă tapetul din vinil are un preț ceva mai ridicat decât cel fabricat din hârtie va rămâne o variantă economică la care vom putea apela ori de câte ori vom dori să aducem un plus de culoare în locuința noastră.

Tapetul reprezintă o variantă modernă de decorare a unei încăperi. Așadar, dacă preferăm mobila clasică putem folosi acest material pentru a o scoate în evidență. Prin îmbinarea elementelor noi cu cele vechi, casa ta va deveni un spațiu foarte primitor; atât pentru tine , cât și pentru prietenii tăi.

Un alt avantaj al tapetului din vinil este numărul foarte mare de variante în care îl putem găsi pe piață. Există tapete cu mesaje potrivite pentru orice încăpere – dormitor, bucătărie, baie, living, cu diverse forme -plane sau 3D, diverse culori, cu nenumărate subiecte, ca de exemplu, natura. Așadar, cu siguranță vei avea de unde alege tapetul potrivit pentru tine.

Ceea ce reprezintă un alt plus al tapetului din vinil în comparație cu cel din hârtie este faptul că poate fi tăiat și dezlipit ușor în cazul în care a fost aplicat greșit pe perete. Astfel, poți combina mai multe imagini din tapet, iar la final vei avea o imagine originală; vei spune propria ta poveste „tapetatăˮ.

În ceea ce privește îngrijirea tapetului nu trebuie să îți faci nicio grijă pentru că nu este ceva foarte complicat. Pentru a îl curăța trebuie să folosești doar o cârpă moale și niște detergent.

Sursă foto: Un millon de IDEAS.

 

Related posts

Cele mai întâlnite greșeli la instalarea ușilor

Adina Meyers

Cum poti să iti amenajezi locuinta in stil nordic

Adina Meyers

Cum alegi culorile intr-o amenajare minimalista

Adina Meyers