Amenajari Interioare

Cumparaturi de casa noua

Sa te muti pentru prima data in propria ta locuinta este un pas foarte mare, chiar infricosator pentru unele persoane. Asta pentru ca sunt atat de multe detalii pe care trebuie sa le punem la punct incat parca si uitam sa ne bucuram de acest mare eveniment din viata fiecaruia. Lucrurile nu sunt insa chiar asa, asta daca stim sa ne organizam asa cum trebuie.

Sa ai chiar de la inceput o lista cu lucrurile esentiale, cele de care intr-adevar ai nevoie cand te muti in casa noua, se poate dovedi cel mai bun lucru pentru tine. Pentru a-ti usura foarte mult munca am hotarat sa te ajutam noi in redactarea listei, punandu-ti la dispozitie un top al lucurilor care nu ar trebui sa iti lipseasca de la inceput.

Prima pe lista noastra este masina de spalat. Trebuie sa recunoastem: masina de spalat nu mai este de foarte mult timp un simplu moft, ci chiar o necesitate. Nu prea mai conteaza daca stam singuri sau avem o familie numeroasa, masina de spalat isi gaseste mereu utilitatea. Mai ales in aceasta perioada cand, datorita mutarii nu prea mai ai timp sa speli de mana (oricum aceasta activitate nu este una foarte eficienta) un astfel de electrocasnic ar trebui sa reprezinte prioritatea ta numarul 1. Daca te numeri printre persoanele care au la dispozitie un buget mai generos atunci recomandarea noastra este sa mai plusezi la bani si sa iti indrepti atentia catre o masina de spalat cu uscator – dupa cum ii spune si numele are integrat un uscator care ne va ajuta sa scoatem hainele gata uscate si bune de purtat.

Aspiratorul. Oare lipseste de pe vreo lista care are legatura cu casa noastra? Greu de crezut. Atunci cand vine vorba de a face curat si de a mentine curatenia aspiratorul vine in ajutorul nostru. De importanta sa iti poti da seama si aruncand o privire peste oferta magazinelor, unde putem gasi foarte multe categorii de aspiratoare, fiecare venind la pachet cu un set de avantaje si dezavantaje. Tu vei alege aici in functie de care este bugetul tau, dar si tinand cont de care iti sunt prioritatile / nevoile.

Ne indreptam acum atentie catre bucatarie, iar aici robotul de bucatarie si cuptorul cu microunde sunt alte electrocasnice care nu ar trebui sa iti lipseasca. Ele ne vor ajuta foarte mult sa mancam mai sanatos si sa renuntam la mancarea de tip fast-food. In cazul cuptorului cu microunde trebuie sa stii ca acesta nu ne va afecta sanatatea atunci cand il folosim in mod corespunzator (gasesti foarte multe sfaturi utile in online-ul romanesc, asadar nu vom aborda in acest articol si acest subiect).

Electrocasnicele nu sunt totul, ci trebuie sa ne indreptam atentia si catre alte lucruri utile intr-o locuinta, mai ales una noua. Aici amintim vesela. Un set de vesela isi va dovedi cu siguranta utilitatea intr-un numar foarte mare de cazuri.

Related posts

Casa inspirata din traditia elvetiana

Adina Meyers

Câteva lucruri pe care trebuie să le eviți atunci când amenajezi o încăpere

Adina Meyers

TORO Design: luxul la el acasă

Adina Meyers