LifeStyle

Ce pantofi se poartă vara aceasta

Cu o pereche de pantofi – marini de la Deichmann poţi simţi deja spuma mării la picioare. 

Îmbinarea armonioasa dintre alb şi albastru este actuală în fiecare sezon, pentru ca tu să te bucuri toată vara de vacanţă, cruising şi poveşti cu marinari. Apusul de soare care te surprinde pe mare, petrecerile de pe plajă, fluturii în stomac, marea cuprinsă într-o amintire, toate sunt exprimate de eternele dungi alb-albastre.

Look-ul care te poartă cu gândul la concediu este o alegere inspirată şi pentru oraş. Fie că alegi o geantă sailor pentru a merge la piscină sau o pereche de espadrile comode pentru a cutreiera magazinele în week-end, stilul navy nu este niciodată demodat.

Pantofii cu dungi atrag cu ei vara, briza mării, sunetul valurilor, adierea dulce a vântului de pe plajă, în timp ce o pereche de platforme elegante te vor ademeni la un brunch pe o terasă, sau la un pahar de prosecco la un rooftoop party. Alb, bleumarin, roşu, bijuterii cu elemente navy specifice precum ancore, noduri marinăresti,scoici şi bărcuţe, toate fac parte din look-ul estival, relaxat, care îţi poate oferi o zi de vacanţă şi în mijlocul oraşului.  

Alege marea cât vezi cu ochii, seducţia ţărmurilor îndepărtate şi ancorează-te într-o vară navy hot!

Articole similare

Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane

comunicat de presa

Cum scapi de mirosul neplacut din baie, in cativa pasi simpli

casamea.ro

Experiment Ilgani. Iesirea din cusca

comunicat de presa

1 comment

Cvmronk 15 April, 2020 at 10:54 pm

I could purely screen it but I am also discerning at the same aetiology viagra pill

Reply

Lasă un comentariu