Dormitorul trebuie sa va poarte amprenta si stilul personal, astfel, decorati-va un perete realizand un colaj de fotografii cu voi, cu familia sau cu prietenii apropiati de inima voastra.

Folositi imagini cu cadre intunecate pe fond deschis, pentru un impact vizual placut.

Draperiile si perdelele pot conferii un design aparte incaperii, daca sunt folosite si pentru a separa zonele din camera, se creeaza astfel o bariera vizuala placuta intre zona de relaxare si zona de studiu.

Realizati graffiti pe unul din peretii dormitorului, pictati unul din peretii camerei cu vopsea in ulei, astfel încat, puteti folosi aceasta zona pentru a scrie cu markere tot ce va trece prin minte, puteti folosi post-it-uri, pentru a va crea propriul stil de arta urbana la voi pe perete, trebuie doar sa va puneti imaginatia la incercare si astfel veti avea un graffiti nou zi de zi.

Folositi mobilier de rachita sau din lemn, arata foarte bine si daca va simtiti creativi, il puteti picta chiar voi. Sau optati pentru mobilier realizat la comanda si astfel, mobilierul va va purta amprenta personala.

Optati pentru piese de mobilier futuriste, hi-tech, cum ar fi o biblioteca plutitoare sau un dulap cu o singura usa si incercati sa fiti originali, pastrand in camera un aer fresh si modern. Ganditi-va la cat mai multe idei inedite de decorare pentru dormitorul vostru si incercati sa fiti originali in amenajarea acestuia.

Related posts

5 stiluri interesante in care poti sa iti amenajezi dormitorul

Adina Meyers

Ce trebuie să știi atunci când alegi mobila pentru camera de zi?

Adina Meyers

3 sfaturi de stil pentru măsuța de cafea

Adina Meyers