Amenajare bucatarie Practic

3 modele de mobila personalizata pentru bucatarie

Bucataria nu este doar locul in care gatim si luam masa, ci si spatiul din casa in care petrecem o mare parte a timpului. Tocmai din acest motiv sunt importante atat modul in care bucataria este mobilata si echipata, cat si designul sau.

Am facut o selectie de 3 modele de mobila pentru bucatarie de la producatorul de mobila Elvila, ca sa te putem inspira cu idei practice.

Daca iti doresti ca bucataria ta sa aiba o culoare vie care sa-ti dea energie de fiecare data cand intri in bucatarie, atunci iti propunem Bucataria Mia pe culoare portocaliu. Decorul luminos si atmosfera reconfortanta te vor ajuta sa-ti creasca cheful de gatit, chiar si in zilele caniculare.

In cazul in care bucataria ta este spatioasa atunci te poti considera un om norocos. Poti sa optezi pentru programul modular Wind. Astfel iti vei alege corpurile de mobilier in functie de dorintele tale.

Mobila pe nuante deschise este recomandata spatiilor mici, truc folosit pentru marirea ariei vizuala. Cremul poate fi predominant pentru ca sporeste efectul de spatialitate, de lumina si aerisire.

Te invitam sa vizitati magazinele Elvila sa va alegeti produsul care se pliaza cel mai bine pe stilul si nevoile tale.

Pana pe 30.09.2015 poti beneficia de reduceri de pana la 70% la mobila pentru bucatarie.

Consultanta gratuita, gama variata de culori si modele, executarea mobiliei la comanda, sunt la dispozitia ta!

 

Related posts

18 plante de apartament sigure pentru pisici și câini

Adina Meyers

Living decorat intr-un stil romantic

Adina Meyers

5 Lucruri utile care nu trebuie să lipsească din camera copilului

Adina Meyers