Calatorii LifeStyle

Top 3 destinații cu parcuri acvatice impresionante

E vară și gândul zboară automat la plajă și apă. Și unde poți avea cea mai mare distracție pe apă, dacă nu într-un parc acvatic.

Chiar și în cazul în care ai copii, iar cerințele tale includ liniștea sau locurile de joacă, opțiunile sunt nenumărate.

Dacă și părinții și copiii au acumulat suficientă experiență, vacanțele ideale încep să conțină din ce în ce mai multă adrenalină și sesiuni tot mai lungi de înot sau sporturi acvatice. Această combinație este foarte ușor de găsit într-un parc acvatic, iar distracția este și mai mare dacă totul este conceput în așa fel încât toată lumea să se simtă în siguranță.

Spațiile special amenajate în funcție de vârstă contribuie în același timp la relaxarea părinților și la distracția copiilor, prin urmare destinațiile în care se găsesc parcuri acvatice devin tot mai populare, în special în perioada vacanței de vară.

1. Dubai

Orașul eclectic din Orientul Mijlociu deține numeroase recorduri mondiale pentru diferite realizări arhitecturale sau de infrastructură, dar oferă suficiente motive de bucurie și copiilor. Parcurile acvatice și/sau tematice asigură distracția copiilor de vârste (sau înălțimi) diferite și relaxarea părinților știind că totul se petrece în deplină siguranță.

Wild Wadi Waterpark și Laguna Waterpark sunt specializate pe divertismentul specific parcurilor acvatice, activitățile disponibile în Motiongate Dubai sunt strâns legate de cele mai celebre filme de animație, iar Legoland Dubai nu mai are nevoie de prezentare.

2. Innsbruck

Părinții care adoră traseele montane vor putea să își mulțumească pe deplin copiii care adoră jocurile acvatice dacă aleg ca destinație de vacanță orașul din vestul Austriei. Area 47, cel mai mare parc de distracții în aer liber din Austria oferă o multitudine de opțiuni întregii familii dornice de aventură, fie ea acvatică sau cu focus mai degrabă montan. Din categoria valorii adăugate ar fi de menționat și faptul că la o distanță de doar 80 km se află renumitul castel Neuschwanstein, modelul de inspirație al creatorilor Disney.

3. Tenerife

Pe lângă multitudinea de plaje și Parcul Național Teide, insula spaniolă se bucură de un parc tematic cu specific Thailandez care asigură distracția tuturor membrilor familiei prin bogăția de atracții acvatice. După o zi petrecută în Siam Park turiștii se pot relaxa pe plaja Siam, totul în prezența vulcanului Teide care va umple fiecare fotografie de vacanță.

Related posts

Balcic, arc peste timp

Adina Meyers

Burger King va incendia in premiera un website!

Adina Meyers

„Livada școlii”, un eveniment inedit la Liceul Jean Monnet din București

Adina Meyers