Amenajari Interioare

Cum iti poti decora casa cu opere de arta

Decorarea casei cu ajutorul artei contemporane este o modalitate prin care iti poti exprima stilul de viata. Insa nu este vorba doar de atat! Arta este modalitatea prin care iti poti imbunatati mediul de viata si infrumuseta zilele.

Exista doua moduri prin care te poti ajuta de operele de arta. Daca esti extraordinar de indragostit de arta, iti poti amenaja camera in functie de piesele pe care le ai. Ori viceversa. Iti imunatatesti spatiul cu ajutorul acestora.

Arta contemporana poate oferi solutii de design atunci cand este aleasa si afisata cu grija si iluminare corespunzatoare.

Iata cateva sfaturi esentiale pe care ti le recomandam sa le urmezi daca doresti sa iti decorezi casa cu opere de arta

Personalizeaza

Atunci cand alegeti arta, nu va entuziasmati prea mult pentru un singur stil cu care mai apoi sa umpleti spatiul. Achizitionarea de arta ar trebui sa fie un proces foarte lung pe masura ce treceti prin viata, alegand piese care sa va aminteasca de locurile in care ati fost.

Diversifica

Afisati o varietate de medii si subiecte: picturi in ulei, acuarele, fotografie, sculpturi, peisaje vintage, rezumate moderne, portrete. Combinarea culorilor cu imaginile alb-negru adauga, de asemenea, caracter.

Creaza focusul

Daca sunteti deja in posesia unei colectii de arta, incepeti intotdeauna un design avand in vedere acest lucru. In caz contrar puteti alege daca faceti din arta un punct focal/central sau un suport pentru spatiu. Ca punct focal, veti dori o piesa mare si plina de culoare sau textura. Piesa de arta din rolul secundar nu trebuie sa vorbeasca mai puternic decat prima.

Vizualizati intregul spatiu

Cadrul si amplasarea artei pot crea la fel de mult interes ca piesa in sine. Pozitionarea unei lucrari intr-un loc neasteptat creeaza un impact subtil, in timp ce utilizarea unei monturi contrastante este o modalitate frumoasa de a atrage atentia asupra subiectelor simple.

Related posts

Sfaturi utile pentru alegerea corpurilor de iluminat

Adina Meyers

Apartament spatios si luminos chiar in podul casei – o mansarda deasupra tuturor

Adina Meyers

Cum sa alegi cea mai potrivita masina de spalat vase pentru tine

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe