Amenajari apartamente Amenajari case Amenajari Interioare

5 piese de mobilier esențiale pentru o garsonieră

Întotdeauna, încăperile mici ne fac să ne gândim la tot felul de variante atunci când vine vorba de mobilare într-un stil cât mai eficient. Spațiul este foarte important și trebuie să avem grijă cum îl folosim. În goana dupa obiecte de decor, care ar putea da impresia că acesta este mai mare, uităm să cumpărăm piesele de mobilier strict necesare.

Iată 5 piese de mobilier care nu trebuie să lipsească dintr-o garsonieră:

Canapeaua

O canapea este întotdeauna o variantă bună, fie că este vorba despre mobilarea unei camere de oaspeți sau a unei garsoniere. Cu ajutorul ei, încăperea arată mai aerisită, locuința are un alt aspect, iar tu economisești mult spațiu. Poți căuta pe internet diferite modele, pentru a-ți face o idee.Este posibil chiar să găsești o gamă nouă de canapele, care să fie pe placul tău. Totul este să ai răbdare până descoperi produsul mult visat.

Biroul

Dacă ești o persoană care lucrează de acasă sau care folosește biroul în mod regulat, atunci ai nevoie și de o astfel de piesă. Sunt o mulțime de modele de dimensiuni reduse, care se potrivesc și în spații mici. Nu trebuie să fie extravagant, poți alege ceva simplu, care va da un aer minimal locuinței tale.

Comodă

Ai nevoie de una pentru a pune televizorul, iar dacă alegi să îl pui pe perete, atunci poți folosi comoda ca spațiu în plus de depozitare. Noile garsoniere nu mai beneficiază de astfel de spații, așa că unul extra este întotdeauna binevenit. Dacă vrei să dai impresia că încăperea este mai mare, poți vopsi pereții în alb și poți achiziționa și mobilierul în aceeași nuanță. Albul dă impresia de loc încăpător și, în același timp, face ca garsoniera ta să pară mai chic.

Dulapul

Dulapul este nelipsit atunci când vine vorba despre orice dormitor. Poate nu ai suficient loc pentru un dressing, însă cu siguranță un șifonier pentru haine îți va satisface nevoile.

Coffee table

Măsuța de cafea este din ce în ce mai populară în casele oamenilor, fie că alegi să lași pe ea reviste și cărți, fie că îți bei cafeaua și iei micul dejun. Găsești, atât pe internet, cât și în magazine, diferite modele, care se pot îmbina perfect cu mobilierul pe care îl ai în garsonieră. Aceasta este eficientă și nici nu ocupă foarte mult spațiu.

 

Achiziționarea sau, pur și simplu, mutarea într-un apartament nou este un pas înainte în evoluția personală. Fie că alegi să locuiești singur sau alături de o persoană apropiată, aceasta este o experiență deosebită. Chiar dacă garsoniera nu este foarte spațioasă, îți oferă șansa să îți pui la încercare imaginația și să o mobilezi cât mai frumos și mai eficient. Fie că va fi următoarea ta casă, fie că este doar un spațiu pe care urmează să îl închiriezi, trebuie să alegi cu grijă piesele de mobilier și obiectele de decor.

 

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

 

Related posts

Majoritatea persoanelor prefera lenjeriile de pat din bumbac

Adina Meyers

O baie în multe culori

Adina Meyers

Reamenajarea locuinţei, ponturi de la Ana Chitan. Dezbatere

Adina Meyers