Numește-l pernă. Numește-l taburet. Totuși, un pouf este mult mai mult decât atât! Este o piesă de mobilier multifuncțională, ce poate avea forma rotundă, cilindrică sau cubică. Îl poți folosi ca o măsuță, punând câteva reviste pe el, sau lângă o măsuță de cafea, ori ca suport pentru picioare atunci când stai întins pe fotoliu sau canapea. Îl poți folosi chiar și ca noptieră. Vei rămâne suprins când vei afla cât de multe avantaje are un pouf în designul interior.

Credeai că poufurile sunt doar pentru interior? Greșit. Producătorii de poufuri au găsit soluții și pentru exterior, apelând la materiale impermeabile pentru o rezistență cât mai mare în timp. Fie că ai balcon, terasă, verandă sau curte, nu contează. Pouful se potrivește oriunde.

Pentru un aspect eclectic în dormitor, încearcă să adaugi un pouf sau doua la picioarele patului, în loc de băncuța tradițională. În felul acesta vei obține un decor șic.

Poufurile pot „juca” excelent rolul de măsuțe. Grupează doua sau trei poufuri în apropierea canapelei și vei avea parte de puțină „magie”. Magie sau soluții inteligente – pentru noi este totuna. Poufurile se vor transforma în veritabile mese de cafea sau mese auxiliare, unele fiind create special cu această dublă funcție, având blat solid, dar și capac moale pentru șezut.

Dacă simți că sfaturile unui specialist ți-ar prinde bine, să știi că suntem mereu dispuși să stăm de vorbă cu tine.

Și pentru că știm că îți plac toate produsele de mai sus, le găsești  pe www.zazui.ro alături de multe altele!

Le poți comanda pe www.zazui.ro sau telefonic la 0745.950.373.

 

Related posts

Totul despre scarile interioare

Adina Meyers

În stil rustic românesc: casă de vacanță realizată din bușteni

Adina Meyers

Black Friday: Pune intr-o lumina noua caminul tau!

Adina Meyers