LifeStyle

Neurologul Constantin Dulcan despre “Gandurile care ne transforma viata” la Palatul Noblesse

Sambata, 10 septembrie, incepand cu ora 11.00 la Palatul Noblesse, sub egida Noblesse Academy, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, va sustine un workshop interactiv cu tema "Creierul și emoțiile. Gândurile care ne transformă viața".

Evenimentul este primul dintr-o serie de 12 ateliere ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”– presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Iti doresti o schimbare substantiala in viata? Vrei sa descoperi mai multe cai ale cunoasterii, sa te dezvolti si sa-ti regasesti resursele catre Fericire?

Acum ai ocazia sa participi la un eveniment premium, un concept unic in Romania. Vei urmari cum se inregistreaza emisiunea de televiziune „Arta Fericirii”, cu Mirela Vasadi Blasius.

Dupa ce vei descoperi tainele unei filmari, vei intra in dialog direct cu invitatul emisiunii, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, in cadrul unui workshop de doua ore. Totul, intr-o atmosfera exclusivista, la Palatul Noblesse din Bucuresti.

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan medic neurolog si psihiatru, autor a numeroase tratate, lucrari si carti de certa valoare stiintifica dar si eseistica, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Stiintei.

Celebra sa carte "Inteligenta materiei", un best seller, a fost distinsa cu premiul pentru filosofie al Academiei Romane (1992). Este autorul cartilor: "Somnul Ratiunii", "Mintea de dincolo", "Catre noi insine", "In cautarea sensului pierdut".

Gandul e creator, e cea mai puternica forta din Univers. Iar a gandi inseamna a transforma nevazutul in vazut. Acest principiu va sta la baza Atelierului: "Creierul si emotiile. Gandurile care ne transforma viata".

"Creierul e cel care detine misterul intregii noastre existente. In ADNul nostru sunt inscrise premizele sanatatii si ale bolii", spune profesorul Constantin Dulcan.

"Cand comit un act contrar Legii Binelui, imi creez singur mecanismele biochimice care duc la boala. Chiar si la nivelul creierului, innoirea celulelor noastre nervoase este favorizata de o gandire constructiva, optimista si este inhibata de agresivitate, furie si depresie. Orice emotie negativa blocheaza celulele sistemului imunitar pentru cinci, sase ore. Asta inseamna ca un gand de invidie, de rautate, un necaz ne lasa organismul fara aparare pentru cateva ore. Pana si ADNul nostru face diferenta intre bine si rau."

Program:

10:30 11:00: Welcome! Morning Coffee

11:00 12:00: Filmare emisiune "Arta fericirii"; interviu LIVE cu dr. Constantin Dulcan

12:00 12:30: Coffee Break

12:30 14:30: Prezentarea temei; dialog interactiv cu dr. Constantin Dulcan

Pret: 250 RON / modul*

* Se acorda discount de 10% pentru inscrierea la toate atelierele "Arta Fericirii".

Modalitati de plata: transfer bancar.

Inscrieri: va rugam sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de email cultural@palatulnoblesse.ro .

Rezervarea se face prin confirmarea ordinului de plata.

Loc de desfasurare: Palatul Noblesse Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.

Locuri limitate: 37 de persoane.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/noblesseacademy/ pentru a fi la curent cu informatii despre cursurile si Atelierele ce au loc la Palatul Noblesse.

 

Related posts

Rama si Nadia sustin campionii la mic dejun

Adina Meyers

O nouă stațiune pentru turiștii din România: „Litoralul Vestului”. A primit punctaj maxim – FOTO

Adina Meyers

Profilul Heritage al tiglei GERARD beneficiaza de un discount de 20% pana la 30 aprilie

Adina Meyers