Amenajari Interioare

Sophisticated black & white

Text: Genoveva Hossu

Combinatia de negru si alb o asociem intotdeauna cu termeni ca eleganta si simplitate. Si cum „Less is more” devine tot mai popular in randul designerilor de interior, nici tendintele anului 2015 nu s-au lasat mai prejos si au inclus acest melanj in portofoliul lor.

Stilul modern si cel clasic sunt intotdeauna o combinatie reusita si chic, iar albul si negrul dau originalitate oricarui spatiu decorat. Desi totul poate parea la inceput impersonal si trist, faptul ca putem folosi orice culoare dorim pentru decoratiuni, face acest design practic si usor de aplicat. O idee foarte buna pentru a sparge monotonia non-culorilor sunt florile de sezon, care asezate pe masa din living, improspateaza camera. Orice piesa de decor sau mobilier sub forma cilindrica pot da spatiului senzatia de volum si de largire.

Materiale precum plasticul sau sticla, asociate cu lemnul sau pielea intoarsa, dau un aer sofisticat casei. Desi designul poate aparea usor rigid, potrivit, mai repede, cladirilor de birouri, geometria obiectelor schimba intreaga perspectiva si aduce decorul mai aproape de cerintele unei camere de zi.

Draperiile in doua culori se asorteaza atat cu piesele moderne negre, cat si cu cele albe, clasice. Accentele romantice si materiale de lux precum catifeaua,taftaua sau firele subtiri de matase, transforma camera intr-una clasica si ne duc cu gandul catre erele Art-deco sau Regency.

Nu ezitati, astfel, sa folositi aceasta combinatie simpla, dar indrazneata atunci cand va ganditi sa redecorati. Nu se va demoda niciodata.  

Related posts

Provence – o sursă inepuizabilă de inspirație pentru amenajarea casei tale

Adina Meyers

Ventilatorul de baie este chiar atat de important pentru confortul nostru? Afla ce avantaje ofera acesta!

Adina Meyers

Culori potrivite in amenajarea livingului

Adina Meyers