Vara este intotdeauna un prilej bun pentru reamenajarea anumitor spatii ale locuintei. Cel mai indicat ar fi sa incepi cu dormitorul deoarece este incaperea unde petreci cel mai mult timp, fiind o camera destinata relaxarii dupa o zi lunga sau doar petrecerii timpului in weekend. De la perne de calitate pana la accesoriile practice care pot da viata dormitorului tau, o schimbare este mereu de bun augur.

Daca esti un spirit mereu tanar si iti place ca propria ta locuinta sa reflecte personalitatea ta, atunci e timpul sa faci o schimbare si sa iti redecorezi dormitorul. Cu cat spatiul in care petreci mult timp este mai aproape de sufletul tau cu atat si starea de bine va fi mereu prezenta.

Stilul modern poate fi o alegere potrivita pentru tine. Este caracterizat prin linii drepte, forme geometrice, fie ca vorbim despre accesorii sau diverse patternuri pe pereti, si un design minimalist. ”Less is more” e cea mai buna definitie a acestui stil.

Iata cateva sfaturi pentru decorarea dormitorului intr-o maniera moderna:

– Foloseste spatiul disponibil pe verticala – poate camera este prea mica sau zonele libere nu sunt indeajuns de ofertante, tocmai de aceea poti apela cu incredere la o firma specializata. Ei iti pot crea mobilierul dorit, cu un maximum de uzabilitate si compartimentare, totul pe verticala.

– Contrastele puternice – poti porni de la un perete vopsit intr-o nonculoare sau nuante puternice, iar restul amenajarii sa fie in ton cu acest punct de pornire.

– Accesorii abstracte si in forme geometrice – obiecte de iluminat in linii simple, drepte, sau tablouri minimaliste. Asta e cheia unui design modern unde aglomerarea elementelor dintr-o camera este evitata, iar spatiul aerisit primeaza.

Desi utilitatea lor crescuta le transforma in lucruri banale, produsele destinate somnului nu ar trebui neglijate. Ele se pot transforma in adevarate accesorii daca stii cum sa armonizezi culorile din dormitor. Poate si mai important decat design-ul este confortul oferit de produsele de bedding care trebuie sa fie potrivite tie.

Conceputa special pentru cei cu probleme cervicale, perna Aero Memory are o umplutura speciala de fulgi de spuma Memory si fibra de bambus. Fulgii de Memory se muleaza pe forma capului si gatului asigurand o distribuţie corecta a greutaţii de-a lungul vertebrelor si relaxeaza muschii incordati ai gatului si spatelui. Este alegerea perfecta daca dormi pe lateral sau pe spate.

Afla detalii aici si da-ti sansa unui somn de povesti intr-un dormitor proaspat amenajat.

Related posts

Simplu, functional, organizat

Adina Meyers

Cum să construiești o cușcă pentru câine

Adina Meyers

Fiecare membru din familia ta are nevoie de spațiu

Adina Meyers