Amenajari Interioare

Cum sa alegi masina de spalat? Specialistii Electrolux te invata in 5 pasi simpli

Alegerea masinii de spalat rufe este o decizie importanta pentru toata familia, deoarece curatarea hainelor murdare este una dintre principalele activitati casnice. Astfel, pentru a te asigura ca ai optat pentru cea mai buna varianta, trebuie sa iei in considerare cateva aspecte esentiale precum spatiul disponibil, numarul de membri ai familiei, functiile si consumul.

1. In primul rand, trebuie sa masori spatiul in care doresti sa amplasezi masina de spalat rufe. Daca ai la dispozitie un spatiu ingust, poti alege o masina Electrolux cu incarcare verticala, ale carei dimensiuni nu depasesc 40 de cm in latime si 55-60 de cm in adancime. Iar daca spatiul de care dispui are o adancime mica, poti opta pentru varianta slim, cu incarcare frontala, care are doar 39 de cm adancime. Insa, daca ai disponibil un spatiu mai generos si ai nevoie sa speli o incarcatura mai mare de rufe, masina de spalat Electrolux cu incarcare frontala este varianta optima, avand dimensiuni care se incadreaza intre 60 de cm (latimea) si 50 – 61 cm (adancimea) in functie de model.

2. O capacitate generoasa a masinii de spalat iti va permite sa speli o cantitate mai mare de rufe, intr-un singur ciclu de spalare, ceea ce duce la optimizarea consumului de apa si de energie. In functie de cat de numeroasa este familia ta si de obiceiurile tale de spalare, poti alege dintre mai multe variante de masini de spalat, cu capacitati de la 5 pana la 10 kg.

3. Functiile si tehnologiile inteligente sunt aspecte importante in decizia de achizitie a masinii de spalat perfecte. Acestea vor face ca procesul de spalare sa raspunda nevoilor tale, vor simplifica utilizarea masinii de spalat si te vor ajuta sa economisesti timp. Electrolux inoveaza continuu pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate. De aceea, tehnologia TimeManager® vine in intampinarea unui stil de viata dinamic, permitandu-ti sa setezi durata de spalare in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, de incarcatura masinii si de gradul de murdarire a rufelor. Acestei tehnologii i-au fost adaugate functii precum „My Favourite Plus”, care permite memorarea programului preferat si activarea lui printr-o simpla apasare de buton, pentru o utilizare usoara a masinii de spalat rufe. De asemenea, functia „Start intarziat” te va ajuta sa amani pornirea unui ciclu de spalare cu pana la 20 de ore, astfel incat in momentul in care ajungi acasa, sa gasesti rufele spalate, gata de bagat in uscator.

Daca doresti sa simplifici procesul de calcare a rufelor si sa reduci formarea cutelor, alege o masina de spalat rufe Electrolux cu tehnologia SteamSystem. Cu ajutorul aburului, aceasta va improspata si va netezi pana si cele mai dificile tesaturi. De asemenea, masinile de spalat rufe Electrolux cu certificarea Woolmark Blue iti vor garanta cel mai bun tratament pentru hainele tale preferate din lana.

4. Consumul este un alt aspect pe care nu ar trebui sa il scapi din vedere. Unele masini de spalat rufe Electrolux sunt prevazute cu un senzor de greutate, care va indica dozajul optim de detergent si programul potrivit pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate. De asemenea, dispenserul Liquidose va elibera fiecare picatura a detergentului lichid la momentul potrivit, astfel incat toate articolele sa fie perfect curatate la finalul ciclului de spalat, cu un consum minim de detergent. Mai mult decat atat, masinile de spalat rufe Electrolux care fac parte din clasa energetica A+++ -20% te vor ajuta sa reduci semnificativ facturile pentru energie electrica.

Daca doresti sa te bucuri cat mai mult de masina de spalat rufe, poti alege un model Electrolux dotat cu motor Inverter. Astfel, vei beneficia de cele mai crescute performante de spalare, la cel mai redus nivel de zgomot, alaturi de o garantie de 10 ani a motorului.

Mai multe detalii despre masinile de spalat rufe Electrolux sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

Related posts

Locuință și spațiu de lucru reunite sub același acoperiș

Adina Meyers

Cum alegi caloriferele potrivite pentru casa ta iarna aceasta?

Adina Meyers

Cum să alegi mobilierul pentru living?

Adina Meyers