Dacă vrei să imprimi bucătăriei tale o atmosferă de liniște, calm și relaxare, dar care să fie și foarte șic, este suficient să alegi accesorii în două culori vesele; de exemplu, poți opta pentru verde și galben sau verde și roz sau alb și roșu etc.

Te poți juca în ce mod vrei cu alegerea nuanțelor; important este să se potrivească foarte bine cu stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru bucătăria ta.

Accesoriile pe care le vei alege te vor ajuta să creezi un spațiu șic. Din fericire există o mulțime de obiecte pe care le poți achiziționa din magazinele de specialitate sau, de ce nu, le poți confecționa chiar tu. Astfel, vei avea nu numai o bucătărie plină de farmec, dar va fi și original decorată. Accesoriile pentru ferestre (perdelele), scaune și masă pot avea același model – flori, animale, desene abstracte etc. În acest mod vei realiza o imagine unitară a întregului loc. Materialele din care sunt confecționate elementele mai sus amintite pot fi utilizate și pentru a personaliza coșul de pâine sau șervetele.

Este important să ai grijă să nu aglomerezi spațiul din punct de vedere cromatic. Trebuie să existe în amenajare și acel contrapunct care să scoată în evidență toată ideea ta de design. Acesta poate fi dat de mobilă, de aparatura electrocasnică etc.

Related posts

Tot ce trebuie să ştii înainte de a construi o casă

Adina Meyers

Te interesează să construiești o casă sau să realizezi o amenajare interioară?

Adina Meyers

Siguranta casei tale

Adina Meyers