Nu-i așa că ai (cel puțin) un articol de îmbrăcăminte favorit? Pe care l-ai îmbrăca oricând și care te face să arăți de fiecare dată bine?

Cum ai grijă de el? Cu ce-l speli?

Ai încercat balsamul de rufe ASEVI 1.5L? E disponibil în 5 arome aparte (Azul, Colonia, Talco Rosa, Zen și Sensitif), protejează orice tip de țesătură – fie că vorbim despre bumbac, pânză topită, poliester, in sau denim – elimină electricitatea statică și ușurează călcatul. Rufele sunt complet protejate – așa că de ce să dai banii pe unele noi, când nu te poți sătura să le porți pe cele pe care le ai deja?     

De ce să irosești detergentul?

Mai avem o recomandare: hainele care au stat prea mult timp în dulap nu trebuie spălate pentru a-și recăpăta prospețimea. Laboratoarele Pons Quimicas au creat inegalabilul odorizant Asevi Brisa, care te ajută să ai haine mirosind proaspăt în doar câteva clipe. Pulverizează-l peste țesături și mirosul – care are la bază esențe naturale – va persista cel puțin 12 ore.

În plus, acest odorizant magic te ajută să împrospătezi fiecare încăpere a casei tale, aplicându-l pe perdele, mochete, etc. Vei da casei tale personalitate și îți vei aminti cu nostalgie de mirosul valurilor mării.

Celelalte două odorizante din aceeași gamă, Loeme și Primavera, te vor încânta cu un amestec perfect de note lemnoase, fructate și florale.

Related posts

Poti schimba aspectul locuintei tale atunci cand stii sa te joci cu nuantele de culoare – iata cum faci asta

Adina Meyers

Cum se amenajează un living modern 

Adina Meyers

7 reguli pentru o bucătărie perfectă

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe