Amenajari Interioare

Noua gamă Valena Allure de la Legrand: Design remarcabil și materiale autentice

Iesi din tipare cu colectia Valena Allure! „Valena Allure reprezinta o inovatie autentica in design si forma. Curbele sale seduc simturile si, in acelasi timp, confera produsului modernitate si rafinament.” Florent Glenisson, designer, Grupul Legrand.

Noua gamă de aparataj de câmp lansată de Legrand te invita să ieși din tipare datorită designului remarcabil și creativității materialelor, care variază de la finisaje mate până la sticlă, lemn şi piele. Mecanismul inovator și varietatea funcţiunilor sunt importante beneficii suplimentare pentru viata ta de zi cu zi.

Indiferent ca este vorba despre segmentul rezidențial sau terțiar, Valena Allure iti oferă o gamă completă de soluţii adaptabile oricărui spaţiu: atât soluţii de bază precum întrerupătoarele și prizele de diverse tipuri, precum și soluţii inovatoare pentru economie de energie şi control radio/wireless.

Design Remarcabil

Valena Allure ilustrează tendințele în design interior ale acestui an: produsele se integrează perfect în ambient prin finisaje premium, în culori și texturi diverse, din materiale naturale. Iar liniile curbe și efectul sofisticat de halou completează cu rafinament experiența oferită de noua gamă.

Materiale Autentice

Exprima-ti stilul personal, de la minimalist la exuberant, cu finisajul preferat: poti alege dintre cele 22 de variante creative, de la finisaje mate, la piele, sticla si lemn.

Sofisticat: clasic si totodata minimalist

Curajos: te reprezinta, capteaza atentia

Natural: autentic, modern si surprinzator

In care te regasesti? Descopera acum toate finisajele Valena Allure pe  www.valena-life-allure.legrand.ro/

 

Related posts

12 idei pentru a maximiza spatiul dintr-o bucatarie mica

Adina Meyers

De vanzare: Apartament modern, amenajat in stil post Artdeco

Adina Meyers

Redecorarează-ți casa pentru o stare mai bună cu aceste trucuri simple

Adina Meyers