Amenajari case Amenajari Interioare

Simulator de culori pentru acoperisuri si fatade: alege cum va arata casa ta de vis!

Iti propunem un exercitiu de imaginatie: o casa la tara, casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Cum arata? E micuta sau mai mare, pentru o familie numeroasa? Are mansarda si etaj sau e construita pe un singur nivel? Ce forma are acoperisul? Ce culoare? Dar fatada? Noi ne-am jucat putin cu acest simulator de culori pentru acoperisuri si fatade si ne-am lasat imaginatia sa zboare.

In continuare va prezentam casa pe care ne-am imaginat-o noi, si pe care am gasit-o tocmai peste ocean, in Statul Carolina de Sud.

O casa care se integreaza perfect in peisajul rural american, dar care ar arata la fel de bine si pe meleagurile noastre.

Arhitectii de la firma Frederick + Frederick au folosit materiale traditionale si s-au inspirat din fermele vernaculare ale Carolinei de Sud.

Planul casei include o zona centrala deschisa, cu doua aripi private. In centrul casei se afla un semineu impozant, in jurul caruia se desfasoara livingul, diningul si bucataria. De aici se iese pe veranda acoperita, care se deschide catre privelistea minunata a unui helesteu.

La interior, arhitectii au folosit de asemenea materiale naturale, in special lemn si caramida arsa. Grinzile expuse dau interiorului un farmec rustic incontestabil.

Dar mai bine va lasam sa admirati fotografiile din galerie!

 

 

 

 

Related posts

Perdelele – accesorii șic pentru casa ta

Adina Meyers

La ce trebuie sa fii atent inainte de a alege un anumit tip de usi de interior?

Adina Meyers

Si un balcon mic poate fi amenajat asa cum doresti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe