Amenajari case Amenajari Interioare

Simulator de culori pentru acoperisuri si fatade: alege cum va arata casa ta de vis!

Iti propunem un exercitiu de imaginatie: o casa la tara, casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Cum arata? E micuta sau mai mare, pentru o familie numeroasa? Are mansarda si etaj sau e construita pe un singur nivel? Ce forma are acoperisul? Ce culoare? Dar fatada? Noi ne-am jucat putin cu acest simulator de culori pentru acoperisuri si fatade si ne-am lasat imaginatia sa zboare.

In continuare va prezentam casa pe care ne-am imaginat-o noi, si pe care am gasit-o tocmai peste ocean, in Statul Carolina de Sud.

O casa care se integreaza perfect in peisajul rural american, dar care ar arata la fel de bine si pe meleagurile noastre.

Arhitectii de la firma Frederick + Frederick au folosit materiale traditionale si s-au inspirat din fermele vernaculare ale Carolinei de Sud.

Planul casei include o zona centrala deschisa, cu doua aripi private. In centrul casei se afla un semineu impozant, in jurul caruia se desfasoara livingul, diningul si bucataria. De aici se iese pe veranda acoperita, care se deschide catre privelistea minunata a unui helesteu.

La interior, arhitectii au folosit de asemenea materiale naturale, in special lemn si caramida arsa. Grinzile expuse dau interiorului un farmec rustic incontestabil.

Dar mai bine va lasam sa admirati fotografiile din galerie!

 

 

 

 

Related posts

6 avantaje ale folosirii spoturilor LED

Adina Meyers

De ce să alegi un aparat de aer condiționat din oferta E.ON Cool 

Adina Meyers

Secrete pentru haine bine calcate

Adina Meyers