LifeStyle

GEZE a echipat mall-ul Vulcan Value Centre cu 20 de sisteme de usi glisante

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a furnizat in cel mai nou proiect comercial din Bucuresti – Vulcan Value Centre – 20 de usi glisante automate, adaptate special traficului si constructiei cailor de evacuare specifice centrelor comerciale. Astfel, au fost montate doua usi telescopice GEZE Slimdrive SLT, 16 usi glisante liniare GEZE Ecdrive si doua usi glisante automate GEZE Slimdrive SL-BO, cu funcție de break-out pentru cai de evacuare.

”Cu usile glisante automate de la GEZE se pot indeplini cele mai diverse cerinte de utilitate pentru o cladire. Pentru centrul comercial Vulcan, am urmarit sa raspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de usi glisante care sa ofere confort, siguranța si design contemporan”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Usile glisante ocupa un spatiu redus, sunt eficiente, elegante si moderne. Versiunea din seria de actionari GEZE Slimdrive cu o inaltime de numai 7 centimetri se potriveste perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati variate de montaj. În ceea ce priveste sistemele GEZE Ecdrive, acestea ofera o soluție rentabila din punct de vedere economic fiind foarte fiabile sub aspectul functionalitatii.

Usile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT sunt prevazute cu o actionare performanta, care se adapteaza perfect chiar si in cele mai inguste fatade din sticla, foile mobile cu cadru subtire si elementele laterale oferind un aspect luminos si transparent.
Usile glisante liniare GEZE ECdrive inglobeaza tehnologie si software de ultima generație, astfel reprezentand o soluție cu un raport pret – calitate excelent pentru proiectele cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit si in varianta FR cu actionare redundanta si tehnologie cu doua motoare rezistente la uzura fiind destinata echiparii cailor de evacuare.

Versiunea speciala GEZE Slimdrive SL-BO este un sistem Break-Out certificat pentru cai de evacuare destinat a fi instalat in cadrul proiectelor cu cerinte de siguranta ridicate, cum sunt centrele comerciale, hoteluri sau spitale.

Sistemele de usi glisante automate furnizate in proiectul Vulcan sunt prevazute cu un software inteligent putand fi astfel autoprogramabile, cu adaptare automata a comportamentului usii la frecventa de circulare, conectabile la retea si integrabile in sistemele de management a cladirilor. Acumulatorul integrat permite deschiderea si inchiderea de urgența in cazul penelor de curent, iar sistemul este foarte silențioas, cu rezistenta la uzura si motor fara intretinere.

GEZE Romania a mai furnizat usi automate si altor centre comerciale precum: Sun Plaza, Bucuresti Mall, Jolie Ville, Centru Comercial Titan, Dragonul Rosu, Centrul Comercial Crangasi, Militari Shopping Center, Auchan Giulesti.

 

Related posts

Produse ideale pentru igiena in clinicile medicale

Adina Meyers

Cum sa ai coate si calcaie cat mai fine si ingrijite?

Adina Meyers

Rețetă de șnițel de porc tocmai bună pentru intestinul tău

Adina Meyers