Proprietarul acestei case s-a izolat de tot ce este nociv pentru sanatate si s-a inconjurat numai de natura si animale.

„Am o gradina mare de care ma ocup personal impreuna cu un baiat pe care l-am format sa fie ca mine. Am adus natura langa casa dar toate acestea nu imi ajung. Ma bucur ca am padurea aproape asa ca in fiecare zi imi scot cainii la plimbare in mijlocul naturii”, ne-a povestit proprietarul, care a mai spus ca in fiecare dimineata se trezeste foarte devreme pentru a se bucura de micul sau univers din Snagov.

Dupa ce parcurgi un drum prin padure gasesti o comuna linistita care te face sa uiti ca te afli la mica distanta de Bucuresti. In momentul in care l-am intrebat pe proprietar de unde s-a inspirat in momentul in care a conturat proiectul viitoarei case, am avut parte de un raspuns care ne-a surprins: „Este vorba de un stil arhitectural personal. La mijloc au fost ideile mele puse in practica de un arhitect cu care am colaborat extrem de bine”, ne-a spus proprietarul. Privind mai atent casa, oricine isi poate da seama ca influenta stilului vine fara niciun fel de dubii din Vest si ca, desi se afla in Romania, proprietarul a vrut, cu tot dinadinsul, sa se simta in largul sau, pastrand din influentele stilului care i-a marcat intreaga viata.

In ciuda faptului ca dispune de o proprietate impresionanta, la care cei mai multi dintre noi nu pot decat sa viseze, evaluata la 750.000 de euro, proprietarul a ales sa traiasca extrem de simplu si sa isi dedice o buna parte din timpul sau necunantatoarelor care ii insufletesc casa. Vila de la Snagov este structurata pe trei niveluri: demisol, parter inalt si un nivel. La demisol se afla doua garaje, o crama si spatii de depozitare in timp ce parterul este impartit in doua apartamente cu intrari separate care se intalnesc pe o terasa acoperita comuna.

Proprietatea dispune de un teren de 7.500 mp, suprafata pe care proprietarul a amenajat-o intr-un mod extrem de functional. In imediata vecinatate a casei a fost amenajat un foisor cu zona barbeque si a fost construita o piscina care are un volum de 110 mc apa cu adancime variabila. Pe terenul ramas liber, a fost plantata o livada de pomi fructiferi formata din aproximativ 250 de ciresi, caisi, nectari, peri, meri, piersici, aluni si smochini, toti adusi din Elvetia si ajunsi deja la maturitate. In alta zona a gradinii este amenajata o sera pentru legumele destinate consumului familial dar si o suprafata pe care este plantata vita de vie adusa din America. Intreaga proprietate este delimitata de 400 de brazi. „Gradina in colaborare cu conditiile naturale de mediu: padurea si lacul, care se afla in imediata vecinatate, asigura are curat si liniste. Acesta este un loc ideala in care te poti incarca cu energie pozitiva si te poti relaxa. Toti cei care vin in vizita se despart cu greu de proprietate.

Autor: Simona Popa

Material realizat cu sprijinul, Marlena Dumitrescu – Prohouse Office

 

Tel: 0753-012245
E-mail: dumitrescumarlena@yahoo.com

Web: www.prohouseoffice.ro

Related posts

12 idei pentru a maximiza spatiul dintr-o bucatarie mica

Adina Meyers

Primavara in designul de interior

Adina Meyers

Cum sa-ti personalizezi husa telefonului pentru a iesi in evidenta

Adina Meyers