Fiecare cameră din locuința ta trebuie să te reprezinte și să îți servească scopului pe care ai creat-o, tocmai de aceea procesul de mobilare și amenajare este foarte important. Să alegi acele piese care te satisfac din punct de vedere estetic și funcțional poate deveni o adevărată provocare, dar care dusă la bun final, îți va aduce un nivel enorm de satisfacție. Cumpără mobila de bucatarie de la ExpoMob și creează o zonă perfectă pentru gătit și petrecerea timpului liber!

Stabilește încă de la început stilul și estetica pe care vrei să le abordezi

Mobilarea oricărei încăperi este de 10 ori mai simplă atunci când începi cu un plan bine pus la punct, motiv pentru care este indicat să stabilești direcția pe care vrei să o urmezi dinainte să începi demersurile de căutare a mobilei ideale. În acest mod vei reuși să restrângi aria de opțiuni în așa fel încât totul să meargă mai rapid și eficient. La ExpoMob te așteaptă opțiuni variate de mobilier de bucătărie în așa fel încât să găsești exact ceea ce îți dorești, fie că aspiri să ai o bucătărie modernă sau clasică, albă sau colorată, simplă sau modulară. 

Studiază opțiunile existente pe piață

Din momentul în care ai stabilit clar ce îți dorești, poți începe căutările, iar ExpoMob este magazinul ideal de unde poți începe. Aici există zeci de opțiuni de bucătării complete sau elemente individuale în așa fel încât să poți materializa întocmai ideea pe care ți-ai creionat-o.

Setul de bucătărie IMPERIA, L 240, format din nouă corpuri, cu blat termorezistent, corp PAL alb, și fronturi MDF alb este o opțiune ideală cei care își doresc o bucătărie elegantă, spațioasă și luminoasă, dotată eficient pentru a facilita toată munca, de la gătit, la servit masa și organizat corespunzător. Corpurile suprapuse te ajută să salvezi foarte mult spațiu, în timp ce modul în care este compartimentată fiecare piesă îți oferă posibilitatea să organizezi fiecare centimetru așa cum îți dorești, fără să fii limitat de un spațiu de depozitare redus.

Decide-te dacă îți dorești piese individuale sau seturi de mobilă pentru bucătărie

O alegere foarte importantă când vine vorba de amenajarea unei locuințe este dacă îți dorești să te ocupi personal de alegerea fiecărei piese de mobilier, ori optezi pentru un set gata conceput. Cea de-a doua variantă vine cu numeroase beneficii de ordin practic, estetic și financiar dat fiind faptul că te ajută să salvezi foarte mult timp și te ferește de situația în care corpurile nu se potrivesc între ele din punct de vedere al aspectului, ori ca dimensiuni. Totodată, un set de mobilă pentru bucătărie de la ExpoMob se dovedește mult mai ieftin decât același număr de piese pe care le cumperi individual pentru a-ți crea propriul set. Analizează opțiunile disponibile pe site și ia decizia care se pliază întocmai nevoilor și preferințelor tale. 

Plasează o comandă în doar câteva minute pe site-ul ExpoMob

Online este mereu mai simplu, fără timp pierdut și oboseala de a naviga printre zeci de rafturi de mobilier. Pe site îți este mai ușor să descoperi, analizezi și compari piese similare pentru a avea garanția că faci alegerea potrivită. Din momentul în care ai găsit mobila ideală pentru bucătăria ta, mai rămâne doar să o adaugi în coș și să completezi datele de livrare și plată. Echipa ExpoMob va începe să se ocupe de solicitarea ta imediat, în așa fel încât produsele comandate să ajungă la ușa ta în câteva zile lucrătoare, prin curier rapid. 

Expomob este magazinul de mobilier care te ajută să realizezi casa la care ai visat mereu cu doar câteva click-uri!

Related posts

Iluminatul functional – o necesitate in bucatarie

Adina Meyers

În Brașov: vilă elegantă înconjurată de verdeață

Adina Meyers

Schimbaţi decorul cu ajutorul accentelor vintage

Adina Meyers