Amenajari Interioare

Care este culoarea vedeta a anului 2011?

In cele ce urmeaza puteti afla ce se poarta in 2011 in materie de design interior si cum va puteti aduce propria casa in pas cu moda.

2011 inseamna, in designul interior, combinatii suprinzatoare de culori tari stinse cu nuante calde si culori pale. Culoarea vedeta a anului 2011, desemnata de cei de la Pantone, autoritate in materie de culori, recunoscuta in intreaga lume, se numeste Honeysuckle. Noua culoare se afla la granita dintre rosu si roz, fiind una vibranta si plina de viata. Studiile specialistilor spun ca Honeysuckle stimuleaza adrenalina. Psihologii spun ca, intrucat la baza sa este folosit rosul, aceasta este revigoranta si simbolizeaza vitalitatea si prosperitatea. Cu alte cuvinte, folosind aceasta culoare in decorare veti avea, pe tot parcusul anului, vara in propria casa. Entuziasmul conferit de rosu este domolit de rozul caprifoiului care aduce o stare de nostalgie si calm.

Honeysuckle este omnipresent si pe podiumurile de moda. In ciuda faptului ca este in tendinte, specialistii va recomanda sa nu faceti abuz de aceasta culoare care este recomandat sa fie folosita doar pentru a pune accentele de culoare printr-o pisa de mobilier, prin accesorii sau prin vopsirea unui perete.

Tot in 2011 se poarta “explozia exotica” care aduce in casele dumneavoastra nuante de turcoaz, portocaliu intens, culoarea lavandei si cea a cerii de albine.

Related posts

Avantajele apartamentului de la mansarda

Adina Meyers

Sugestii pentru amenajarea unei bucatarii

Adina Meyers

Cum să delimitezi ingenios spaţiul din locuinţa ta. Sugestii

Adina Meyers