Amenajari Interioare Decor

Ce trebuie să știți despre decorațiunile autocolante pentru pereți

Aplicarea unor stickere de perete este o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și caracter în dormitorul sau camera de joacă a copilului dvs. Stickerele de perete sunt, de asemenea, un mod distractiv și ușor de a decora pentru o petrecere sau o ocazie specială. 

Dar înainte de a vă bucura de noile dvs. stickere de perete, trebuie să le aplicați. În acest ghid cuprinzător, vă vom arăta cum să aplicați stickere de perete ca un profesionist. Vom aborda diferite tipuri de stickere de perete, realizate din diferite materiale, pentru diferite scopuri și cum ar trebui să procedați pentru a le aplica. Haideți să începem!

Ce sunt mai exact stickerele de perete?

Stickelere de perete, cunoscute și sub denumirea de autocolante de perete, sunt modele de vinil adezive aplicate pe pereți, uși, ferestre și alte suprafețe. Acestea au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, deoarece reprezintă o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga personalitate și caracter oricărui spațiu. 

Unele stickere de perete sunt concepute pentru a arăta ca un tapet pe care se desprinde și se lipește, în timp ce altele prezintă desene complicate sau personaje jucăușe. Stickerele de perete vin în toate formele și mărimile și există o infinitate de modele și stiluri din care puteți alege.

Tipuri de stickere de perete

Există o varietate de stickere perete bazate pe scop, disponibile pe piață, printre care se numără:

Stickere de perete: După cum sugerează și numele, acestea sunt stickere făcute pentru pereți. Stickerele de perete pot fi suficient de mari pentru a acoperi un întreg perete sau suficient de mici pentru a fi folosite ca o bordură. Acestea vin într-o varietate de forme și modele, inclusiv animale, personaje, flori și peisaje. Ele pot fi folosite pentru a decora dormitoarele copiilor, camerele de joacă sau orice altă cameră din casă. Stickerele de perete sunt mai mult decât o modalitate de a decora camera copilului dumneavoastră; ele pot fi folosite și ca instrumente de învățare. Puteți alege stickere de perete care prezintă conținut educațional, cum ar fi probleme de matematică, cuvinte de ortografie și chiar sistemul solar.

Stickere pentru ușă

Stickerele pentru uși sunt făcute pentru a fi aplicate pe uși, fie că sunt în exteriorul sau în interiorul unei case. Stickerele pentru uși exterioare, cum ar fi stickerele cu numere de ușă din față, au de obicei un strat rezistent la intemperii pentru a le proteja de ploaie și zăpadă. În schimb, stickerele pentru uși interioare sunt concepute pentru a fi detașabile, astfel încât să poată fi schimbate ori de câte ori doriți.La fel ca și stickerele de perete, stickerele pentru uși vin în diferite forme și dimensiuni și pot fi folosite pentru a decora orice ușă din casa dvs. Ele sunt perfecte pentru a adăuga o pată de culoare sau un design amuzant în dormitorul, baia sau camera de joacă a copilului dumneavoastră. Ele pot fi puse chiar și pe un dulap, un dulap sau pe frigiderul din bucătărie, dacă sunt de o calitate suficient de bună.

Diagrame de înălțime

Graficele de înălțime sunt stickere de perete care măsoară înălțimea copilului pe măsură ce crește. Ele pot fi aplicate pe orice suprafață plană, cum ar fi interiorul ușii unui dulap, și sunt de obicei marcate în centimetri. Diagramele de înălțime sunt o modalitate excelentă de a urmări creșterea copilului dumneavoastră, dar pot fi folosite și în scopuri decorative. Există acum diagrame de înălțime care prezintă desene și personaje amuzante, ceea ce le face perfecte pentru dormitoarele sau camerele de joacă ale copiilor.

Stickere pentru ferestre

Stickerele pentru ferestre sunt concepute pentru a fi aplicate pe interiorul ferestrelor. Acestea vin într-o varietate de modele, inclusiv personaje, peisaje și modele abstracte. Sunt excelente pentru a adăuga personalitate unei camere sau pentru a îmbrăca o fereastră pentru o ocazie specială. Stickerele pentru ferestre sunt confecționați dintr-un material translucid care permite luminii naturale să treacă prin ei, așa că sunt perfecți pentru camerele cu lumină solară limitată. De asemenea, pot fi folosite și pe ferestrele din sticlă de confidențialitate.

Stickere pentru tavan

Stickerele de tavan sunt concepute pentru a fi aplicate pe tavane pentru a crea un aspect unic și distractiv. Aceste stickere autoadezive sunt adesea realizate cu material care strălucește în întuneric, astfel încât să poată fi vizibile chiar și în întuneric. Ele vin într-o varietate de forme și modele, inclusiv stele, planete și curcubee. Sunt excelente pentru a adăuga un plus în dormitorul sau camera de joacă a copilului dumneavoastră. Mai mult, sunt perfecte pentru dormitoare și petreceri tematice.

Related posts

Casă simplă şi practică, la 20 de km de Ploieşti

Adina Meyers

Decor de vara

Adina Meyers

Unde este cel mai recomandat să montezi chiuveta în bucătărie?

Adina Meyers