Advertoriale

Viitorul sună mai bine dacă alegi să folosești pungi de hârtie pentru servirea produselor

Viitorul sună mai bine, dacă alegem să folosim pungi de hârtie pentru servirea și livrarea produselor către clienții noștri. Ai tăi! Antreprenorule care îți dorești un viitor de succes al business-ului tău. Este nevoie să te adaptezi la o lume din ce în ce mai dinamică și sofisticată, pe o piață atât de competitivă încât nu-ți poți permite să stagnezi, în timp ce concurența ta ia decizii pe fiecare zi ce trece. Decizii care-i duc business-ul pe culmi înalte. 

              Poate că ți se pare un detaliu insignifiant. Dar nu este. Materialele de ambalare sunt la fel de importante ca și produsele pe care le vinzi. Una fără alta nu se poate. De aceea, investiția în ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător și cu aspect ce atrage clientul, este o investiție inteligentă pe care o poți face chiar azi. Doar asta îți dorești. Un business de succes. Iar succesul vine cu atenția la fiecare detaliu. 

            De ce pungi de hârtie?

       Pentru că nu există termen de comparație între pungile clasice, din plastic și pungile de hârtie. Doar gândește-te cum arată unele și cum arată celelalte. 

       Știai că pungile din plastic dispar din mediul înconjurător după mii de ani? Cel puțin asta spun studiile, dar fie că sunt suficiente sau nu, pentru a determina în cât timp se descompun, cu siguranță au nevoie de zeci de ani. Pungile de hârtie au nevoie doar de câteva luni, în funcție de mai mulți factori, precum condițiile meteo, umiditatea etc. 

           De ce să nu alegi pungi de hârtie? De ce să nu încercăm a salva planeta cât încă se mai poate? Pentru că se mai poate. Nu este totul pierdut. Dar fiecare trebuie să contribuim, nu să așteptăm până când guvernele vor depune eforturi intense în acest sens.

        Un alt motiv pentru care pungile de hârtie sunt excelente pentru produsele tale, este aspectul lor pe care nu-l poți trece cu vederea. Elegant, dar în același timp practic. Altfel atrage ochiul hârtia. 

        Și asta nu e tot. Poți personaliza mult mai ușor și mai vizibil o pungă de hârtie. Cu logo, cu detaliile business-ului, cu un mesaj drăguț, relevant cu viziunea ta. 

       Ce tipuri de pungi de hârtie poți folosi pentru servirea și livrarea produselor către clienți?

        Le poți utiliza pentru servirea covrigilor, prăjiturilor, pateurilor, pâinii, cafelei, ceaiurilor, ierburilor aromatice, produselor fast food și lista poate continua.

       Există pungi hartie cu fereastra care mențin produsele de patiserie și brutărie, proaspete, cu mirosul lor minunat, și care asigură clientul că nu se va păta deoarece sunt rezistente la grăsimi. Poți servi gogoși, pateuri, chipsuri, covrigi, franzele etc.

         Există pungi de hârtie colorate pentru produse beauty, bijuterii, ceasuri, parfumuri, eșarfe, curele, cadouri.

        Există hârtie de împachetat, perfectă pentru cadouri sau pentru împachetarea articolelor vestimentare mici.

        Există și saci de hârtie pe care îi poți folosi pentru produse furajere, mâncare pentru animăluțe și din nou lista poate continua.

        De asemenea, ambalajele fast food sunt ideale pentru tine dacă servești sau livrezi mâncare de acest tip. 

        Indiferent ce vinzi, pe PaperBag.ro găsești toate ambalajele de care ai nevoie, la prețuri de producător. Este suficient să accesezi pagina și să alegi produsele potrivite, iar dacă ai nevoie de consiliere în alegerea produselor sau cantității potrivite pentru business-ul tău, află că serviciul de suport clienți este excelent. 

Related posts

Cum poți folosi compresoarele de aer în industria farmaceutică?

Adina Meyers

Card de credit de la IFN-uri: Cum sa îl utilizezi corect?

Adina Meyers

De la alegere la aplicare: Tot ce trebuie să știi despre vopseaua lavabilă

Adina Meyers