LifeStyle

Covoare unicat din piele si blanuri naturale

Gavia Concept, studio de design interior, v-a pregatit o colectie de covoare unicat, realizate din piele naturala, avand ca inspiratrie atat toamna cu ale sale culori ruginii, cat si iarna cu sclipirile ei magice. Jocuri de forme geometrice, texturi, culorile si diferite tipuri de piele si blana naturale dau unicitatea fiecarui covor Leather by Gavia Concept.

Din dorinta de a face parte din vietile oamenilor nu numai prin proiectarea spatiilor interioare, a luat nastere si primul proiect de design de produs, venind ca o completare a designului de interior.

Proiectul Leather by Gavia Concept consta in realizarea unor covoare din piele si blana naturale, cu posibilitatea alegerii de catre client a culorilor, texturilor, formelor si dimensiunilor. Una din ideile care stau la baza conceptului este aceea de a oferi ocazia clientilor de a fi interactivi in procesul de creatie. In acest fel acestia isi manifesta igeniozitatea si creativitatea.

Bucatile de piele sunt alese cu grija si imbinate cu pasiune, rezultand diverse modele geometrice sau florale. Pielea este apoi taiata si prelucrata handmade de catre personal cu experienta in prelucrarea de piele naturala.

„Fiecare covor este unic iar autenticitatea si originalitatea lui isi vor face simtita prezenta indiferent de spatiul in care este expus. Iar pentru cei care decid sa aiba un aport in crearea covorului, valoarea emotionala a acestuia va creste o data cu satisfactia de a fi unul dintre noi, de a fi designerul propriului covor”, declara Alina Szabo, designer de interior la Gavia Concept.

Colectia de covoare Leather by Gavia Concept poate fi accesata in sectiunea de SHOP de pe www.gaviaconcept.com.

 

 

Related posts

Noblesse Group desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania”

Adina Meyers

Muzică, gastronomie, cultură tradițională și contemporană la ediția dedicată Turciei

Adina Meyers

Ai 0% dobândă la cumpărături în 12 rate din magazinele LEROY MERLIN, prin cardul de cumpărături Oney

Adina Meyers