LifeStyle

European Heritage

Activitatea firmei, demarata acum mai bine de zece ani, a constat initial in exportul de mobilier din lemn de brad si tapiterie din piele si stofa. Aceasta activitate a fost extinsa ulterior cu succes si pe piata romaneasca, unde s-a venit si cu o gama larga de obiecte de decor, foarte bine primite: oglinzi si tablouri in ulei, portelanuri, sfesnice, statuete din bronz, lampi Tiffany, rame foto, vase decorative. Reproducerile de mobilier stil, specifice secolelor al XVIII-lea si al XIX-lea, precum comode, vitrine, console si saloane, intregesc sfera de activitate a firmei.

La deschiderea primului magazin European Heritage din strada Sepcari, in septembrie 2003, produsele destinate exportului reprezentau numai o mica parte a ofertei, baza fiind constituita in special din importurile de mobilier stil si decoratiuni, acest gen de produse fiind foarte slab reprezentat pe piata la acel moment.

In ceea ce priveste mobilierul din lemn de brad, el este fabricat in Romania si finisat la fabrica proprie din Targoviste. Tot aici se face si productia pentru mobilierul tapitat cu piele sau stofa, unde clientii au posibilitatea de a folosi selectia de materiale a firmei sau de a veni cu propriile variante. Dezvoltarea produselor noi pe acest segment este un proces care se face cu implicarea directa a clientilor de pe piata externa, datorita faptului ca acestia reprezinta inca principala destinatie a produselor European Heritage.

O parte din produsele importate, cum ar fi decoratiunile si mobila stil, vin din diverse zone ale Europei si Asia, fiind luate de la producatori sau distribuitori.

Materialele variaza si ele: bronz, portelan, alama, rasini, fier forjat, lemn, iar in ceea ce priveste mobilierul stil, vorbim despre lemn furniruit cu diverse esente sau acoperit cu foita aurie sau argintie.

European Heritage se gasesc solutii pentru decorarea interioarelor, amenajari pentru hoteluri tip boutique, cluburi, restaurante, sau cadouri pentru ocazii speciale.

In ceea ce priveste modul de achizitionare a obiectelor, acestea se pot cumpara de la magazinul din strada Sepcari, de la outletul din Targoviste, sau, pentru produsele de mobilier din lemn de brad si mobilier tapitat, se pot face comenzi din catalog. Termenul de livrare variaza intre 2 si 6 saptamani, in functie de disponibilitatea modelelor si de complexitatea comenzilor.

Related posts

Bosch devine si ’’mai verde’’

Adina Meyers

Cea mai bună rețetă de cozonac

Adina Meyers

Cum ai grijă de plantele tale la finalul iernii

Adina Meyers