Domeniul amenajărilor interioare seamănă foarte mult cu cel al designului vestimentar. Așadar, în fiecare an se aleg materiale la modă pentru realizarea mobilierului, forme, țesături, decorațiuni etc. În privința culorilor, Institutul Pantone decide ce se „poartăˮ. Prin urmare, 2019 este anul coraiului, o culoare deschisă și care exprimă mult optimism.

Moda se schimbă în fiecare an, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îți reamenajezi toată casa în funcție de noile tendințe. Trebuie să găsești un echilibru între tot ce este nou și personalitatea ta. Doar așa te vei putea bucura de o locuință pe care să o poți numi „acasăˮ.

În ceea ce privește culoarea anului 2019 nu trebuie să faci schimbări majore în casa ta. Poți, de exemplu, să achiziționezi diverse accesorii decorative care să se potrivească foarte bine cu stilul de amenajare al căminului tău: vaze pentru flori, rame foto, abajururi, perne decorative, fețe de masă, boluri, pături, flori, etc.

Dacă spațiul îți permite, poți opta și pentru vopsirea unui perete întreg în culoarea corai. Sau, dacă varianta aceasta ți se pare prea complicată, îți poți îndrepta atenția spre niște stickere decorative. Pe piață există foarte multe modele; cu siguranță le vei găsi pe cele mai potrivite pentru fiecare încăpere din casa ta.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te inspire în alegerea celor mai bune soluții corai pentru tine și casa ta.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Casa construita dupa gusturile proprietarilor

Adina Meyers

Culorile din casa ta

Adina Meyers

Ediţie specială! EXPO CASA MEA, 3-6 mai ROMAERO – Expozanţii şi organizatorii ne fac un tur al târgului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe