Redecorarea intregii case sau doar a unei camere a devenit o pasiune pentru multi dintre noi si un mod placut de a ne petrece timpul. Inspiratia poate veni de oriunde – din magazine, hoteluri, din carti, din cataloage sau reviste, din casele confortabile ale prietenilor sau ale rudelor.

Secretul succesului in redecorare consta in detalii – o bucata de material elegant sau o pata de culoare pot avea un efect extraordinar. Cunoscand puterea extraordinara a culorilor si a materialelor, VELUX este incantat sa anunte lansarea noii colectii de jaluzele romane create special pentru ferestrele de mansarda VELUX. Astfel, se adauga o noua categorie de produse la portofoliul de rulouri decorative si parasolare VELUX.

Nuantele naturale dau tonul; ele pot influenta starea noastra

Lansarea colectiei de jaluzele romane nu reprezinta doar aparitia unei noi categorii de produse – ci si prezentarea noilor materialelor si a unui mod nou de a folosi culorile.

Colectia cuprinde 20 de modele inspirate din materialele naturale – lemn, piatra si lut – de altfel una dintre cele mai puternice tendinte ale anului 2015. Culorile sunt calde, cu expresii calme, dar si moderne, si includ 20 de nuante atractive, de la alb la bej, maro si negru.

Gratie faptului ca materialele sunt in ton cu tendintele actuale, noile jaluzele romane VELUX se incadreaza perfect in aceeasi categorie cu decoratiunile interioare alaturi de perne, draperii si alte obiecte decorative atractive.

Materialele folosite la fabricarea colectiei de jaluzele romane ofera posibilitatea multor variante de decorare; de la atenuarea luminii, la transparenta si opacitate, fiecare material avand caracteristici proprii. Unele creeaza efecte minunate de lumina atunci cand razele soarelui patrund in incapere, altele au aspect natural, bogat, inspirat direct din natura.

Douazeci de motive noi pentru a redecora

Jaluzelele romane se adreseaza in special celor pasionati de decoratiuni interioare deoarece au un concept unic, care se imbina perfect cu factorul “Design-Your-Own”.

Pentru o persoana pasionata de decoratiuni interioare este esentiala posibilitatea de a-si redecora casa odata cu schimbarea sezonului, fie prin achizitionarea unei piese de mobilier dominante, fie doar pentru ca ii face placere.

Schimbarea este și esenta colectiei de jaluzele romane VELUX. Fiecare jaluzea romana are un sistem facil de schimbare a materialului, ceea ce face din instalarea si schimbarea jaluzelelor doar o simpla operatiune care nu necesita abilitati tehnice.

Materialul se da jos foarte usor si se poate inlocui cu un alt model foarte rapid, foarte simplu si foarte practic (deoarece il poti si curata). Fiecare material de schimb se vinde separat, asa ca daca te razgandesti si vrei sa incerci ceva nou, este simplu si la indemana. Niciodata nu a fost atat de simplu sa redecorezi! Si pentru ca este atat de simplu, de acum inainte poti redecora de cate ori doresti!

Descopera intreaga colectie de jaluzele romane VELUX pe velux.ro si comanda online pe veluxshop.ro unde beneficiezi de livrare gratuita.

Related posts

Amenajările de case la început de primăvară, o dezbatere cu arhitect Carmen Andrei

Adina Meyers

Topul celor mai frumoase case românești din 2016

Adina Meyers

În Brașov: vilă elegantă înconjurată de verdeață

Adina Meyers