Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Baterii sanitare premium Synergy de la Fir Italia – detalii pentru o baie de lux

Colectia de baterii sanitare Synergy de la Fir Italia este creata de designerul Francesco Lucchese pentru amenajari de baie rafinate. Inspirate de natura, aceste baterii au un design organic, cu forme asimetrice unice.

Colectiile de baterii de baie Synergy reprezinta solutia ideala pentru o baie de lux, amenajata in stil modern sau contemporan.

 

Finisaje DuPont™ Corian®

Colectiile Synergy folosesc materiale surprinzatoare, in combinatii neasteptate: onyx, wenge, finisaje aurii sau nuante intense, de la galben pastel la rosu aprins, maro brun sau ciocolata. Bateriile Synergy sunt disponibile in doua finisaje: crom pentru corpul bateriilor si al parelor de dus, Deep Espresso Corian® pentru manere. Alternativa este finisajul Vanilla + Deep Espresso Corian®, ce acopera bateriile intr-o culoare mata, neutra, de vanilie. Manerul are culoarea DuPont™ Corian® Deep Espresso, creand un contrast inspirat.

Importanta materialelor: piatra, marmura, lemn, piele

 

Materialele folosite intr-o amenajare de baie sunt extrem de importante. Ele trebuie sa imbine functionalitatea, estetica si rezistenta intr-un mediu umed. Solutiile contemporane sunt tot mai inovatoare, create pentru a raspunde diferitelor tipuri de personalitati. Bateriile Synergy imbina inspirat diferite elemente, de la marmura, onyx, wenge, mozaic si cupru la lemn si piele.

Din punct de vedere cromatic, rezulta o atmosfera ce emana caldura si curaj.

Tendintele contemporane in amenajarea bailor propun spatii deschise, minimaliste, cu zone de relaxare generoase. Pentru a crea o zona de spa la domiciliu in propria baie, piesele folosite sunt esentiale. Un dus wellness, cu functie de cromoterapie, alaturi de o cada jacuzzi, sunt de obicei un must-have in aceasta zona.

Propuneri pentru zona de baie

Zona lavoarului

Bateriile pentru lavoar Synergy Stone 95 se pot imbina cu o consola suspendata in finisaj wenge. Pentru contrast, recomandam bateria incastrata in perete, in finisaj vanilie, cu maner din DuPont™ Corian® in nuanta Deep Espresso. Pentru mai mult confort, se pot folosi doua lavoare.

Zona de cada

O baterie Synergy Stone 95 montata pe cada prevazuta si cu set de dus, in finisaj vanilie mat, cu manere DuPont™ Corian® handle in culoare Deep Espresso, vor completa elegant zona de cada.

Zona de dus si wellness

Pentru zona de dus, doua pare de dus montate in tavan, cu jet de ploaie tropicala, cu mixere incastrate in perete, pentru o alura minimalista. Finisajul de vanilie si detaliile de  DuPont™ Corian® Deep Espresso creeaza o zona armonioasa.

Forma organica a bateriilor din colectia Synergy le face ideale pentru amenajarile de baie in stil contemporan. Contururile rotunjite sunt extrem de confortabile si le transforma in elemente de accent, ce imbina tehnologia contemporana cu estetica minimalista.

 

Related posts

O grădină superbă cu pavilion şi jacuzzi

Adina Meyers

Maximizarea durabilității- Cele mai bune practici pentru instalarea pavajului

Adina Meyers

Gradina Feng Shui

Adina Meyers