Solutii Constructive

Confort termic sporit cu recuperatoare de căldură de la Altecovent

Căldura este necesară pe toată perioada sezonului rece, iar fără ea nu poți supraviețui. Fie că vorbim de un birou în afara casei, de un spațiu comercial sau chiar de o întreagă casă, camerele trebuie să fie încălzite. Pe lângă încălzirea lor, aerul trebuie să fie mereu cald. Se întâmplă de foarte multe ori ca odată oprite sistemele de încălzit, căldura să se piardă în maxim jumătate de oră.

Ai confort termic sporit cu recuperatoare de căldură!

Oricât de ermetic ar fi închisă o cameră, geamul sau ușa de la ea se va deschide la un moment dat. În acest fel, căldura se pierde și odată cu ea energia electrică și confortul se risipesc. Factura la căldură poate fi din ce în ce mai mare, oricare ar fi tipul de combustibil utilizat. Acest lucru este și mai intens dacă temperaturile de afară coboară foarte mult sub 0. Poți scăpa complet de această grijă cu Altecovent – sisteme de ventilație cu recuperare de căldură!

Recuperatoarele de căldură sunt o metodă eficientă de a economisi energie și bani. Acestea au un schimbător de căldură în interior prin care trece aerul cald cu probleme. Aerul respectiv poate fi prea rece sau poate avea un miros neplăcut. Prin schimbătorul de căldură, se cedează aerul evacuat din interior, spre aerul proaspăt. Cu un recuperator de căldură vei avea mereu aer proaspăt și cald, fără să ți se pară că este greu de respirat.

Instalarea unor sisteme de ventilatie cu recuperator de caldura este foarte avantajoasă din punct de vedere economic, cât și pentru sănătate. Acestea evacuează aerul cu dioxid de carbon și îți oferă confortul necesar în fiecare zi. Filtrarea și dezumidificarea aerului îți oferă confort termic sporit cu recuperatoare de căldură.

Ce aduc în plus aceste aparate

Aceste aparaturi nu sunt similare cu aerotermele. Aerotermele nu fac altceva decât să încălzească și să usuce aerul, iar la oprirea lor aerul cald va dispărea complet. În plus, acestea sunt și foarte zgomotoase. Sistemele de ventilație cu recuperator de căldură pot împiedica și apariția mucegaiului. Pot fi amplasate în orice cameră de locuit, într-un birou sau într-un spațiu comercial. Instalarea lor nu generează murdărie, astfel încât să te bucuri de ele de la primul contact.

Pe timpul sezonului rece poți uita de problemele cu pierderile de căldură. Ventilația corectă a aerului va aduce mereu aer proaspăt în casa ta, menținându-l cald și confortabil. Respirarea nu va mai fi greoaie și nu va mai fi necesar să apelezi la umidificatoare. Controlarea acestor sisteme poate fi făcută din podul casei sau dintr-o cameră tehnică. În funcție de spațiul de care dispui, poți face un loc unde să monitorizezi constant modul în care funcționează aceste sisteme.

Pe ventilatiecurecuperarecaldura.ro poți găsi tot necesarul pentru instalarea acestor sisteme. Casa ta va fi confortabilă, iar dacă ai nevoie, poți solicita și servicii de instalare. Acest proces trebuie efectuat de către persoane calificate, așadar apelează la oameni de încredere! Ai confort termic cu recuperatoare de căldură!

 

 

Related posts

Cum alegem obloanele si grilajele

Adina Meyers

Termoizolatia reflectorizanta, de la costumele astronautilor la protectia caselor

Adina Meyers

5 exemple de amenajare a dormitorului la mansarda

Adina Meyers