LifeStyle Recomandat de Editor

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte

Fashion Weeks din principalele capitale ale modei, chiar și în format digital, ne-au lăsat dornici de a ne îmbogăți garderoba cu piese fresh. Și cât mai estivale. În definitiv, nimeni nu mai vrea să audă de sezonul rece și ne vedem deja fast-forward în zile fierbinți de vară.

DEICHMANN face o trecere în revistă a celor mai hot tendințe în materie de încălțăminte, traduse în noile modele disponibile începând de acum în magazine. De la saboți cu talpă chuncky la clasicul sneaker, iată ce ne dorim în noul sezon:

 

Platforme

Fie că le iubești sau te ferești de ele, sandalele cu platformă au defilat spre noul sezon la toate marile case de modă internaționale. Hot: poartă-le cu jeans în varianta grounge, cu talpă stil “tractoraș”. Hotter: orice model de espadrillas wedge cu panglici pe gleznă. Sunt suficient de sexy pentr a-ți pune în evidență feminitatea dar și confortabile pentru a ține pasul cu distracția toată ziua.

 

Între degete

Slapii de piscină fac un upgrade în piele în varianta de oraș. Fixația designerilor pentru confort în acest sezon a dat naștere unor versiuni chic cameleonice. Potrivite unor decoruri smart -casual. Obișnuitește-te să petreci mai mult timp la salon – pantofii cu baretă între degete se poartă doar cu pediciura impecabilă!

 

Flower power

Sandalele înflorate sunt cele mai chic descoperiri din acest sezon! Tocul mic, pătrat sau ascuțit și baretele care subțiază optic talpa piciorului. Sunt rețetele succesului în combinație cu șosete subțiri (da, ai citit bine). Dacă nu ai mai purtat sandale cu șosete din școala generală este momentul să redescoperi această tendință.

 

Black magic

O maxi tendință a sezonului cald pe care trebuie să o ai în vedere este reprezentată de pantofii negri cu vărf ascuțit. Sexy, aristocratici și extrem de eleganți, vor deveni obiectul dorinței oricărei fashioniste. Îi poți stiliza la orice ținută, cu condiția să păstrezi gleznele la vedere.

Citește mai multe pe romanialibera.ro

Related posts

Zero Risipă, un proiect menit să combată risipa alimentară

Adina Meyers

Imagini incredibile pe litoral! Un nor de tip Shelf, apreciat de vânătorii de furtuni, surprins în Mamaia

Adina Meyers

Cum se îngrijesc crizantemele

Adina Meyers