Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Decoraţiuni handmade pentru pasionații de călătorii – FOTO

Îţi plac călătoriile şi nu ratezi nicio escapadă în locuri exotice. Adori provocările și aventurile?! Atunci, cu siguranță, aceste idei de redecorare a casei îți vor prinde bine. Astfel îți amintești constant și cu drag de ultimele vacanțe și le poți planifica mai cu spor pe următoarele.

Dincolo de frumuseţea locurilor pe care le descoperi e bine ca atunci când te întorci acasă, să te reconectezi și să te încarci cu energie pentru următoarea destinație. Tocmai de aceea ne-am gândit la câteva obiecte handmade pentru locuinţa ta care îţi vor aminti de locurile pe care le-ai vizitat.

Decorațiuni handmade

Nu este cazul să te gândeşti la costuri suplimentare deoarece poţi reinventa obiectele pe care le găseşti prin casă.

Lumină și inspirație

Cu siguranţă ai o lampă de birou care stă nefolosită doar pentru că designul ei nu te reprezintă. Aplică o hartă a locurilor în care ai fost pe abat-jour-ul unei lămpi. În acest mod vei avea o lampă originală şi cu siguranţă vei atrage atenţia prietenilor tăi.

Colaj de amintiri

Dacă ai dexteritate şi dispui de materialele necesare poţi transforma o ramă foto pe care nu o mai foloseşti sau chiar o fereastră din lemn într-un tablou creativ. Fie că alegi cele mai frumoase amintiri din vacanţe, poze cu locuri în care vrei să ajungi sau chiar hărţile ţărilor pe care le-ai vizitat, un lucru este sigur: îţi vei aduce aminte cu drag de aventurile avute în diverse călătorii.

Accente decorative

O decorațiune sugestivă pentru pasiunea ta se va integra perfect în decorul din living. Fie că e vorba despre o pernă decorativă, o statuetă, un covor, o pușculiță în forma unui glob pământesc sau un tablou, trebuie doar să cauți puțin prin magazinele de specialitate sau să dai un simplu click pe site-urile de nișă.

Related posts

6 metode de a scapa de mirosul neplacut din bucatarie

Adina Meyers

Bucataria, un element elegant al amenajarii casei

Adina Meyers

Geometria din garderoba

Adina Meyers