LifeStyle

CONCURS Reteta preferata

Mai e putin pana la Paste si ti-ar prinde bine un ajutor in bucatarie? Avem de dat 5 tavi pentru cuptor de la Tefal, in care vei putea sa pregatesti mai usor toate acele bunatati traditionale.

Tavile Tefal Easy Grip sunt realizate din otel carbon, un material rezistent si durabil, au manere laterale pentru o utilizare sigura si usoara, si sunt anti-aderente, gratie invelisului structurat ce permite desprinderea cu usurinta a alimentelor de pe suprafata tavii.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi o tava Tefal Easy Grip?

Trimite-ne reteta preferata de vopsit oua, fie ca e moderna sau traditionala, insotita de o fotografie, printr-un e-mail la adresa casamea@hiparion.com, cu titlul „Concurs reteta preferata”.

E-mail-ul trebuie sa contina:

1. numele tau si orasul de resedinta
2. reteta de vopsit oua
3. o fotografie sau mai multe cu ouale vopsite de tine (daca vrei, ne poti trimite si fotografii cu tine in timp ce vopsesti ouale)

Noi vom publica pe site reteta si fotografia ta, iar la final, cele mai apreciate 5 retete vor fi premiate, adica retetele care fac cele mai multe vizualizari.

Pont: pentru a te asigura ca reteta ta va fi cea mai apreciata, trimite linkul tuturor prietenilor tai! Urmareste-ne pagina de Facebook, pentru ca te vom ajuta si noi cu un share!

Castigatorii vor fi anuntati luni, 13 aprilie.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Mancaruri traditionale pentru masa de 1 Decembrie

Adina Meyers

A patra clinica Doctor Leahu

Adina Meyers

Testeaza excelenta in fiecare zi cu Tefal

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe