Amenajare baie Practic

Recomandarile KUMA: Alege o baie moderna si confort dublu in fiecare zi

Fie ca abia va mutati impreuna sau acum va ganditi sa va reamenajati caminul, stim cat de important este sa va petreceti cat mai mult timp impreuna. De aceea, Kuma va recomanda baile matrimoniale cu lavoare duble, ideale pentru a va incepe fiecare dimineata alaturi de cel drag. In plus, niciodata nu veti mai avea mici dispute din cauza lipsei de spatiu!

Pe langa cateva clipe in plus alaturi de partener, un lavoar dublu are avantajul de a va oferi si mai mult timp dimineata! In plus, confortul si spatiul de depozitare personal sunt alte doua exigente pe care doar lavoarele duble le pot indeplini.

Asemenea oricarui lavoar Kuma, gama de culori si materiale este extrem de variata, insa, daca va doriti un aspect elegant, recomandarea noastra este sa mizati pe un granit inchis la culoare, precum Nero Africa sau granulonul Black Star. In cazul in care nuantele deschise sunt cele care va ofera acea senzatie de calm si relaxare, puteti opta pentru un lavoar dublu in nuante de glass sau Quartz alb, care, prin pietrele din compozitie, vor oferi un aspect stralucitor intregii incaperi.

Pentru cei care isi doresc culoare si veselie in fiecare colt al casei, Kuma a introdus un material nou care imbina spiritul nordic minimalist cu pasiunea si culoarea specifica stilului latin. Prin bucatile de oglinda atent pozitionate pe un fond negru de piatra, Glass Taurus ofera o nota de exclusivism in orice baie.

Odata ales materialul, va puteti gandi si la forma lavoarului, care, in functie de imaginatia voastra poate suprinde orice detaliu din viata de zi cu zi. De exemplu, apa si fluiditatea acesteia raman cele mai inspirationale elemente pentru lavoarele cu forme rotunjite. Totusi, daca va doriti sa iesiti din tipare, Kuma va propune un bol alungit, cu doua baterii. In orice caz, este important de retinut ca, pentru un maxim de confort, lavoarul dublu necesita o lungime minima de 120 – 130 cm.

Nu in ultimul rand, nu uitati ca lavoarele duble pot reprezenta o varianta buna si pentru baia de oaspeti, nu doar pentru cea matrimoniala. Dupa cum bine stiti, succesul ospitalitatii sta in detalii, iar printr-o astfel de amenajare va asiguram ca veti primi o multime de complimente.

Asa ca pentru orice renovare a locuintei, puteti apela la solutiile propuse de Kuma Romania, fie ca vorbim de lavoare de baie si bucatarie, cazi de baie si de dus, blaturi de bucatarie si mobilier de baie si bucatarie. Mai multe detalii puteti gasi pe www.kumaromania.ro.  

Related posts

Delta Studio devine furnizor exclusiv al brandului Laufen în România

Adina Meyers

Balconul poate deveni locul perfect pentru amenajarea unui dressing

Adina Meyers

Cum să montezi singur bordurile în grădină

Adina Meyers