LifeStyle

Magia sarbatorilor de iarna a cuprins Unirea Shopping Center!

La etajul 4, in food court, distractia a inceput cu sesiuni intense de facepainting, la care echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina a pictat copiii dupa personajele lor favorite din desene sau povesti. De asemenea, cei mici au primit si baloane colorate, modelate in functie de preferintele fiecaruia.

Evenimentul de Craciun a continuat cu o parada muzicala, in cadrul careia muzicieni si actori costumati au defilat si au cantat pe la toate etajele centrului comercial, au facut poze si au interactionat cu toti vizitatorii din locatie. Ulterior au urmat orele de ateliere creative, unde copiii si-au dezvoltat imaginatia, confectionand tot felul de decoratiuni magice.

Pe toata perioada evenimentului, copiii, parintii si bunicii au avut ocazia sa se fotografieze in cele mai simpatice ipostaze, la photo corner-ul cu tematica de Craciun, amplasat la etajul 4. Acestia au plecat acasa cu o poza pe suport magnetic, sub forma unui semn de carte.

Evenimentele continua si in zilele de 22 si 23 decembrie cu aceste activitati, dar si cu multe alte surprize. Copiii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Mos Craciun, sa stea de vorba cu el, sa ii comunice lista de dorinte cu ce cadouri vor dori sa gaseasca sub brad si sa se imortalizeze in cele mai dragute fotografii.

In dupa-amiaza zilei de 23 decembrie, toti copiii si parintii vor asista la piesa de teatru ‘’Alice in Christmas Wonderland’’, jucata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, aceasta avand loc tot in food court, de la ora 17:00. 

Related posts

Zilele petrecute in Cartierul Soarelui mi-au schimbat viata la 180 de grade

Adina Meyers

(P) „Spune-i cu Mirabela” ce trebuie schimbat în casă şi Praktiker te premiază

Adina Meyers

Ridge Tool construieste un Factory Service de 60.000 de dolari

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe