LifeStyle

Magia sarbatorilor de iarna a cuprins Unirea Shopping Center!

La etajul 4, in food court, distractia a inceput cu sesiuni intense de facepainting, la care echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina a pictat copiii dupa personajele lor favorite din desene sau povesti. De asemenea, cei mici au primit si baloane colorate, modelate in functie de preferintele fiecaruia.

Evenimentul de Craciun a continuat cu o parada muzicala, in cadrul careia muzicieni si actori costumati au defilat si au cantat pe la toate etajele centrului comercial, au facut poze si au interactionat cu toti vizitatorii din locatie. Ulterior au urmat orele de ateliere creative, unde copiii si-au dezvoltat imaginatia, confectionand tot felul de decoratiuni magice.

Pe toata perioada evenimentului, copiii, parintii si bunicii au avut ocazia sa se fotografieze in cele mai simpatice ipostaze, la photo corner-ul cu tematica de Craciun, amplasat la etajul 4. Acestia au plecat acasa cu o poza pe suport magnetic, sub forma unui semn de carte.

Evenimentele continua si in zilele de 22 si 23 decembrie cu aceste activitati, dar si cu multe alte surprize. Copiii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Mos Craciun, sa stea de vorba cu el, sa ii comunice lista de dorinte cu ce cadouri vor dori sa gaseasca sub brad si sa se imortalizeze in cele mai dragute fotografii.

In dupa-amiaza zilei de 23 decembrie, toti copiii si parintii vor asista la piesa de teatru ‘’Alice in Christmas Wonderland’’, jucata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, aceasta avand loc tot in food court, de la ora 17:00. 

Articole similare

Liderii proiectelor de top pentru copii au fost premiaţi la Gala Itsy Bitsy

comunicat de presa

Desert de weekend: inghetata de ananas si rom

Redacția

Cele mai bune plante de apartament pentru purificarea aerului

Redacția

1 comment

Lbpdmls 15 April, 2020 at 7:21 pm

contaminations in the horseradish system sildenafil 100mg

Reply

Lasă un comentariu