LifeStyle

Electrolux a castigat cinci Premii de Design iF 2015

Ca o recunoastere a designului remarcabil al produselor sale, anul acesta Electrolux a castigat cinci Premii de Design iF. Produsele castigatoare au fost combinele frigorifice AEG CombiPro FreshPlus, masina de spalat vase Electrolux RealLife®, masina de spalat vase Electrolux Design Line, plita cu inductie AEG MaxiSense Combi si Colectia Masterpiece de instrumente premium pentru bucatarii.

„Este o onoare pentru noi sa primim aceste premii de prestigiu care certifica designul produselor noastre de top”, declara Lars Erikson, Seful Departamentului Group Design al Electrolux.

Premiile de Design iF, lansate in 1954, evalueaza produse create industrial, dedicate uzului cotidian, muncii, timpului liber, sanatatii. Inscrierile au fost analizate de catre un juriu international compus din peste 53 de experti. Castigatorii vor fi prezentati in cadrul unei expozitii online pe site-ul iF. In acest an, au fost primite din peste 60 de tari mai mult de 5.000 de inscrieri. Ceremonia de premiera va avea loc pe 27 februarie, in München, Germania.

Produsele Electrolux care au castigat Premii iF sunt urmatoarele:

Gama AEG CombiPro FreshPlus

Aceasta gama de combine frigorifice independente are caracteristici de top, ce corespund standardului energetic UE A+++, si este prevazuta cu o solutie inovatoare de iluminare cu LED, care ii confera o nota premium. Elementele de design exterior includ manere metalice si comenzi tactile pe usa.

Gama Electrolux RealLife®

Utilizand cu aproape 50% mai putina apa decat oricare alta masina de spalat vase comercializata pe piata europeana, aceasta gama recicleaza apa din clatirea finala si o reutilizeaza in urmatoarea spalare. Cu o cuva XXL, RealLife poate spala vasele ramase murdare in urma unei cine cu trei feluri de mancare pentru 15 persoane.

Electrolux Design Line

Bazandu-se pe caracteristicile speciale ale otelului inoxidabil, masinile de spalat vase din gama Design Line seteaza un nou standard premium acestui segment de electrocasnice. Cuva XXL si usa subtire maximineaza spatiul disponibil, astfel incat chiar si cele mai mari vase sa poata fi spalate in masina.

AEG MaxiSense Combi

Aceste noi plite cu inductie ofera consumatorilor flexibilitate excelenta in ceea ce priveste mutarea vaselor de gatit pe suprafata plitei, datorita setarilor precise de temperatura. De asemenea, ele sunt dotate cu o functie unica de separare, care permite setarea a doua temperaturi diferite pentru acelasi vas. Designul plitelor este simplu si elegant: cu un ecran color, full touch, fara alte marcaje functionale, in afara unui buton de Oprire/ Pornire.

Colectia Masterpiece

Comercializata doar in anumite piete din Europa si Asia, aceasta gama premium a fost dezvoltata pentru utilizatorii care vor sa gateasca preparate la standardele celor mai prestigioase restaurante. Designul robust si mereu actual utilizeaza materiale precum otelul inoxidabil sau aliaje turnate special.

 

Related posts

Atunci când faci lucrurile pe care ţi le doreşti, eşti mulţumit şi împăcat cu tine şi vei găsi calea spre succes!

Adina Meyers

inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

Adina Meyers

Magneziu de nota 10!

Adina Meyers